Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Полата с чупки или набор – задължителна за съвременните дами
разкроена пола

Полата с чупки или набор – задължителна за съвременните дами

В седмицата на полите онлайн бутик Twelve O’Clock представя своите модели дамски поли за лято-есен 2018. Наборът и чупките са сред начините за постигане на женствено очарование. Дори при закръглените дами лекият набор на полата или няколко чупки вършат чудеса. Препоръчваме набор и на любителите на модерни дамски дрехи, които разчитат и на класическата малката черна рокля – с пола с набор тя се превръща в истинско бижу.

 

Набраната пола напомня за стила на 60-те години на миналия век

С рокля с набрана пола или пола клош с подходяща блуза ще се превърнете в чаровници от миналото. Това е стилът на 60-те години на миналия век, към който все по-често се обръщаме. Освен носталгията ни привлича и подчертаването на нежността и привлекателността на дамите.

 

За кои фигури е най-подходяща полата с набор

Ако имате фигура тип пясъчен часовник, набраната пола подчертава по чудесен начин талията.

За дами с фигура тип обърнат триъгълник, с широки рамене и тесен ханш и бедра, тази пола добавя желаната обемност в долната част.

Ако имате фигура тип правоъгълник, набраната пола създава впечатление за талия и нарушава правата линия на силуета с разкрояването – това е един от основните принципи на класическата и съвременната дамска мода.

Заложете на атрактивни материи

За привлекателна и естествена обемност на полата е необходимо да изберете подходяща материя. Много красиво стои разкроена пола от тафта – убедете се, избирайки модела на Модна къща Twelve O’Clock пола с чупки „Жан Жан“. Това е решение в ретро стил, в тъмносиньо, с широк колан, много подходящ за подчертаване на тънка талия.

 

пола с чупки „Жан Жан“

 

Сатенът е друга подходяща материя за обемна пола – с чупки или набор. Предлагаме ви атрактивния не само с названието си модел къса сатена пола „Свобода“ – с чупки в талията и в класическо черно.

 

къса сатена пола „Свобода“

 

Подчертайте талията с колан

За дамите с фигура пясъчен часовник е много подходящо да подчертаят тънката си талия с колан – семпъл или с декорации. Коланът може да е в контрастен цвят, много добро решение при рокля с набрана пола.

Предлагаме ви и едно по-нестандартно решение за колана от Twelve O’Clock – пола с принт „Paradise City”. Това е пола на атрактивен принт, лека и феерична, с плат от колан в контрастен цвят, със завързване отстрани.

 

пола с принт „Paradise City”

 

Да отделим специално внимание на малката черна рокля с набрана пола

Почти всички дами имат в гардероба си малка черна рокля. Такива рокли предлага и всеки стилен магазин за дрехи.  Разнообразете традиционната представа, изберете малка черна рокля с пола с набор или чупки. Стилната черна рокля без излишни декоративни детайли, съчетана с минимум бижута, подчертава още повече чара ви. Допълнете с черни обувки и чантичка тип „клъч“.

Романтичният вид се постига с обемна пола, съчетана с романтично излъчване

Романтичната дама е желана, очароваща, запомняща се. Това сте вие, в красива пола в меки цветове. Полата „Сатенени пеперуди“  е с атрактивен принт на нежната сатенена материя.

 

Полата „Сатенени пеперуди

Още едно предложение от нашия бутик е разкроената пола „Цветна градина“ – с леко разкрояване и красиво съчетание на багри в принта на цветя.

 

разкроената пола „Цветна градина“

 

Обувките към тоалета с набрана пола

За постигане на цялостно ретро излъчване трябва да съчетаете тоалета с обувки на висок ток. Но за ежедневието можете да носите набраната пола или полата с чупки и с обувки със среден ток или тип „балерина“.