Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Пола с цветен принт за пролетта и лятото
Пола с цветен принт

Пола с цветен принт за пролетта и лятото

Полата е удобна за летния сезон, независимо дали е с някоя от класическите кройки, или е по-нестандартен модел. В тенденциите за дамска мода неизменно се включват основните модели поли: набрана, права, пачка, с волани, на плисета, пола-балон, пола с набор на ластик в талията. Всеки от тези модели заслужава внимание. Добре е да имате поне 2-3 поли с различни кройки за лятото, за да ги комбинирате за разнообразни тоалети, които са по-практични дори от официални рокли, ако търсите официален тоалет.

 

Правата пола

Този модел не е много популярен като елемент от лятното облекло. Летният сезон предполага разнообразие на цветове и набори за по-въздушни тоалети.

Но за дамите, които търсят пола за работа, в офиса, тази кройка е отговорът на търсенията. Правата пола може да е свежа, когато е от материя на весел цветен принт, като модела вталена пола „Цветна градина“. Допълвайте с едноцветни блузи и ще бъдете винаги свежи и цветни в ежедневието.

 

вталена пола „Цветна градина“

 

 

Набраната пола

Ще се спрем на още един модел от материя с принт. Това е свобднопадаща ефирна пола „Paradise City”. Веселите цветове и леката материя са точно за лятото. А оригиналният принт ще добави оригиналност към визията ви.

 

свобднопадаща ефирна пола „Paradise City”

 

 

Разкроената пола

Разкрояването е за предпочитане при по-закръглена фигура, с него се прикриват широк ханш и бедра, без да се придава излишен обем с набор.

Тази кройка можете да намерите във всеки онлайн магазин за дамски дрехи. Тук изборът на материята играе основна роля за впечатлението от полата и възможностите за комбиниране.

Отново ще препоръчаме принтовете. Принт в меки пастелни тонове е универсалното решение, подходящ избор за пола, която можете да носите не само в ежедневието, но и за официални случаи.

Разкроената пола „Сатенени пеперуди“ е в меки сини нюанси, с красив принт на пеперуди. Принтът я прави подходяща като елемент от официален тоалет, а скритите джобове са практични за ежедневието.

 

Разкроената пола „Сатенени пеперуди“

 

Полата „Цветна градина“ е също от материя на принт, със свежи цветя. Веселият принт е точно това, което ви трябва за лятната отпуска. А с бяла блуза се съчетава отлично като комбинация за тоалет за работа.

 

 

Пола „Цветна градина“

 

Полата тип балон

Друго название на тази кройка е „лале“. Тя не подхожда на доста закръглени дами, но за слаби и закръглени фигури е много подходяща, особено за лятото, когато широката пола е предпочитана.

Изборът на дължина е много важен. За по-закръглени дами дължината на полата-балон трябва да е под коляното. А за слаби фигури е подходяща и къса пола-балон. Още едно правило е талията на полата да е на линията на естествената талия.

И за тази кройка ще предложим принт. Спортно-елегантната пола тип балон „Хортензия“ е с красиви лилави цветя на бял фон. Ширината е умерена. Най-атрактивно е съчетаването на тази пола с бяла блуза.

 

Спортно-елегантна пола тип балон „Хортензия“

 

 

Нестандартни кройки на поли

Тук ще предложим някои от многото варианти: пола с асиметрично закопчаване, с асиметричен подгъв, с комбиниране на две материи. Модерните дамски облекла, част от които е полата, могат да бъдат решени в различни варианти.

А за да привлечете вниманието с красота и стил на цялата визия, подберете подходящи обувки и чанта.