Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Тюлена пачка за едно по-романтично лято
пола от тюл

Тюлена пачка за едно по-романтично лято

Лятото е сезона, през който дамите могат да покажат в пълна степен женствеността си, с ефирни и пищни рокли и поли. Комбинациите, в които ще ви препоръчаме да ги носите, са много, често изненадващи, но във всички случаи ще използвате всички блузи, тениски и други летни горни дрехи в гардероба си.

 

Време е да облечете тюлена пачка

Тюлената пачка обикновено се свързва с балерините. Много момичета биха решили, че това е прекалено екстравагантен модел, но този сезон пачката заема важно място в дамския гардероб. Тя е пищна и може да е в класическите бял или черен цвят, а може и да е от цветен тюл. Можете да я облечете като част от ежедневния тоалет или за официален случай. Тюлът и обемът на пачката ще ви придадат романтична фееричност, независимо дали сте излезли на кафе с приятелки или сте на официално събитие.

 

тюлена пачка за лятото

 

С какви обувки да съчетаете пачката

Фееричната женственост на пачката се съчетава най-добре с обувки на висок ток. Те ще допълнят изяществото на тюлената пола. Но ако сте решили да облечете пачката като част от тоалет за ежедневието, можете да я комбинирате с обувки тип балерина, сандали с нисък ток, дори с маратонки.

обувки за тюлена пачка

Източник: https://ru.pinterest.com

 

Блузата към пачката

Обемът на тюлената пола може да контрастира с обема на блузата. Подберете вталена блуза или потник. Контрастът в цветовете се постига лесно, а е особено ефектен. Тюлената пачка „Париж“ на Twelve O’clock е в ефектен цикламен цвят. Комбинирайте я с черна блуза. Ако добавите и цикламени обувки тип балерина, ще постигнете абсолютна стилност.

тюлена пачка

Ако гардеробът ви изобилства с блузи от всякакви цветове, най-добре е да изберете пачка в класически неутрален цвят. Тюлената пачка в цвят шампанско на Twelve O’clock се комбинира с различни по цвят блузи, а можете и да го съчетаете с блуза „Нежен рок“, от черно трико и допълнена с кожени ръкави. Този сезон можете да комбинирате тюла с трико, кожа, дори с дънков плат.

пола пачка

Черното е още един универсален цвят, затова можете да заложите на пачката „Черен лебед“ на Twelve O’clock. Можете да я комбинирате с черна блуза, за да постигнете едноцветен ансамбъл, към който да добавите цветни акценти с обувки и чанта например в червено. А можете да решите тоалета си с комбинация с бяла или друг цвят блуза.

черна тюлена пачка

Пачка и яке или жилетка през хладните дни – защо не?

Комбинацията на пачка и яке върху блузата за хладните дни е напълно актуална. Няма ограничения за материята на якето. Извадете дънковото или коженото яке и ще сте сигурни, че ще сте в крак с модата за сезона.

пачка и яке

Източник: http://xfashionstyle.ru

Ако предпочитате жилетките, сред тях може би имате и болера. Плетените горни дрехи в съчетание с тюлена пачка също са актуални този сезон.

Важното е да създадете ансамбъл от цветове – в една гама или в контрастни цветове. Непременно включете обувките и чантата, както и шал в ансамбъла – играта на цветове ще допълни романтичното впечатление от пачката.

пола пачка

Източник: http://xfashionstyle.ru