Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » 10 стайлинг идеи как да носим шифонена пола
шифонена пола

10 стайлинг идеи как да носим шифонена пола

Романтиката струи от шифона, тази лека и ефирна тъкан. Тя е подходяща не само за топлото време, а тъй като пада красиво и леко, е особено предпочитана за поли. Полата от шифон внася голяма доза от така необходимото романтично настроение. От вас зависи как ще я комбинирате, за да създадете оригинален ежедневен тоалет, тоалет според дрес кода на офиса, или официален ансамбъл. Моделът на полата трябва да съответства на фигурата. Смело комбинирайте и за по-нетрадиционни решения – модата ги приветства.

 

  1. Ако сте висока и стройна, всякакъв модел ще ви подхожда, но най-впечатляваща е асиметричната пола – закачливо по-къса от едната страна. Нека това бъде основният акцент в тоалета.

 

  1. Ако сте с тесен ханш и бедра, придайте им обем с шифонена пола с плисета или плохи. Но внимавайте, ако не сте висока, плисетата и плохите не трябва да са много на брой, за да не скъсят още повече фигурата ви.

 

  1. Универсалното решение за всеки тип фигури е шифонена пола с цепка. За тази пола е задължително да сте с обувки с токове и с романтична блуза – например асиметрично решената туника „Ледени цветя“ от 100% акрил, особено подходяща за по-закръглени дами.

 

туника с дълъг ръкав

  1. За ежедневието са разрешени и по-смели комбинации, като ефирна шифонена пола и дънково яке, съчетани цветово. Допълнете с дървени или пластмасови бижута.

 

  1. За офиса шифонената пола със сако е впечатляваща. Сакото трябва да е семпло, за да изпъква красотата на шифона, особено ако е на щампи. Чудесни варианти на блузи са бежовата и блузата във винен цвят от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан, с къси буфан ръкави и подвижна декорация. Класическата бяла блуза в по-нетрадиционен вариант, като ретро модела Риза-боди „Плисе“ от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан, също е подходяща за офисен ансамбъл с полата от шифон.

 

риза боди

 

  1. В топлите дни шифонената пола с риза и ефектен колан е подходяща за всякакви случаи. Отново препоръчваме модела „Ключове“. Тя се комбинира отлично с черна блуза или потник, например с дантеления потник „Ладия“ от 95% полиестер и 5% еластан.

 

дантелен потник

  1. За повече женственост и официалност комбинирайте шифонената си пола с блуза и с обувки на високи токове.

 

блуза с голи рамене

 

  1. Друга също така елегантна и официална комбинация е шифонена пола с дантелена блуза. Още по-интересна комбинация е шифонена пола без подплата с дантелена рокля. Комбинацията, която ви предлага Twelve O’Clock, е полата „Хипноза“, с макси дължина, и рокля Ноар с дантелени акценти. Черната рокля ще бъде чудесен фон за щампата на полата.

 

черна рокля

  1. Късото болеро може чудесно да се комбинира с шифонена пола, но ако сте с фигура тип ябълка, това съчетание няма да е подходящо за вас.

 

късо болеро

 

  1. Излизате набързо до магазина, или за среща с приятели? Съчетайте блуза от трико с весел принт и шифонена пола – смело, необичайно, но все по-използвано от дамите съчетание.

 

блуза от трико