Следете ни

Twelve O'clock » Дамски ризи онлайн » Дамска риза от шифон за вечерни тоалети
шифонена риза

Дамска риза от шифон за вечерни тоалети

Привлекателността на шифона

Шифонът привлича със своята лекота и финес. Той може да е памучен, копринен или синтетичен. Всички шифонени материи падат на дипли и ефирността на материята създава обем и стилна женственост. Затова тя присъства в колекциите от тоалети висша мода на водещите световни дизайнери.

 

Шифонът има много дълга история

Меката материя е предимно копринена, затова първите шифонени тоалети са се носили в родината на коприната, Китай. За да запазят привлекателността си, такива ефирни тоалети е трябвало да се пазят много, затова в тях се обличали богатите, на които не се налагало да вършат физическа работа. Те се откроявали и пазели тези ценни дрехи за демонстриране на красотата им пред множеството на публиката.

 

риза за делови дами от шифон

 

Шифонът днес

Днес шифонът е предпочитан за вечерно облекло. Шифонени рокли, поли и блузи, едноцветни и на щампи, присъстват в гардероба на всяка дама. Комбинирането на шифонена пола и блуза, или на шифонена рокля с шифонено болеро придават на дамите необходимото женствено излъчване и са удобни за носене. Тази комбинация от женственост и удобство е особено характерна за шифонените блузи.

И така, днес всички дами могат да заложат на шифонен елемент в тоалета си или да го решат изцяло в шифон, за да блестят с великолепието и мекотата на красивата материя на вечерни мероприятия. Всяка дама излъчва стил и очарование в шифонен тоалет.

 

шифон за вечерни тоалети

 

Комбиниране на шифон и други материи

Вечерните тоалети включват множество нестандартни решения, които се предлагат от съвременните дизайнери. Не е рядкост да срещнете предложения на облекло за дами, комбиниращо шифона с памук, лен, дори с деним.

 

дреха от шифон

 

Класическото вечерно облекло и шифонът

В класическото вечерно облекло заложете на шифона, избягвайки модерните комбинации с други материи. Така няма да се получи контраст между здравината и солидността на материи като лен или деним, а шифонът ще изпъкне с цялата си мекота и плавност на падане на контурите на пола или ръкави.

 

Вечерният ансамбъл за дамите има нужда от шифонена риза

Официалното облекло за съвременните дами включва не само рокли, но и костюми с пола или панталон и сако. За всеки сезон шифонената риза е най-доброто допълнение към тези ансамбли. Решена семпло или с акценти, тя предлага разнообразие, затова с няколко шифонени ризи ще имате няколко тоалета. Черният шифон е традиционен избор за блуза, но ние ви предлагаме и две други решения.

 

Не само шифонена риза в черно

Тъмносиньото и тъмнолилавото са от основните цветове в официалното облекло. А комбинирано с ажурни дантелени допълнения, светли акценти, панделки, аристократични буфан ръкави с широки маншети изглеждат още по-впечатляващи, когато се носят с вталени поли или панталони. Затова ви препоръчваме ризата модел „Дъжд от точки“. Можете да я носите с колан или без колан, според предпочитанията ви.

 

риза за офис

 

Едноцветната шифонена риза е най-добрият избор за привържениците на класическото вечерно облекло. Но ако сте по нетрадиционните решения и искате да изпъкнете, Twelve O’Clock ви предлага щампирана шифонена риза. Това е моделът риза „Колибри“, решен в стил кимоно. Златистите панделки и кантове ще осигурят допълнителни акценти, а красотата им ще изпъкне в пълния си блясък при комбиниране на ризата с черна пола или панталон.

 

риза от шифон