Следете ни

Twelve O'clock » Дамски ризи онлайн » Дамска риза с дълъг ръкав за официален и спортно делови стил
Дамска риза с дълъг ръкав

Дамска риза с дълъг ръкав за официален и спортно делови стил

През всички сезони дамската риза с дълъг ръкав е една от основните дрехи. Тя е като по-лек вариант при неочаквано топли дни през студения сезон, а когато през лятото се застуди, изпълнява и ролята на връхна дреха. През пролетта и есента няма по-удобна дреха за съчетаване с пола или панталон, за всекидневието или за официални случаи, когато дантелените ризи правят тоалета не по-малко елегантен от изцяло дантелената рокля.

С преобладаващо топли периоди през последните зими, дамите все повече разчитат на ризите  и ги намират във всеки магазин за дамски дрехи.

Универсалните цветове за ризата

Ако искате да имате в гардероба си риза като всекидневна дреха, или като част от официален тоалет, изберете светлосиньо или люляково. Семплата кройка на ризата „Люляк“ от фин памук е универсална, както и цветът.

класическа риза „Люляк“

 

За офиса тъмносиньото е един от задължителните цветове, заедно с бялото. Ризата „Протокол“ е за дамите, за които тъмносиният цвят е любим.

 

вталена риза

 

Риза под пуловер или тънка блуза – много удобно съчетание за ежедневието

През по-студеното време ризата с дълъг ръкав често се носи под пуловер, а през пролетта и есента, и през лятото при захлаждане, тя е удобна за носене под тънка блуза. Много ефектно съчетание е прозрачна блуза с бяла риза под нея или пуловер или блуза, допълнени с яката и маншетите на ризата в контрастен цвят.

 

Спортната риза

За разходка или спортно мероприятие е подходяща спортна риза. Удобството на джобовете и декорацията с бели копчета на ризата „Петък“ не са единствените предимства за дамите, търсещи оригинален модел. Парчетата на ръкавите, с които те могат да се скъсят до дължина 7/8, също ще допаднат на всяка дама, търсеща удобна и привлекателна спортна блуза.

 

права спортна риза

 

Ризата като горна дреха

По този начин ризата се носи над потник през летните вечери, но и през другите сезони тя е чудесно допълнение към роклята, вместо сако. Ризата „Дъжд от точки“ с буфан ръкавите и широките маншети е особено подходяща за комбиниране със семпла рокля.

 

риза с буфан ръкави

 

Ризата в офиса

Ризата е задължителна за деловото облекло в офиса. Обикновено дамите обличат бели ризи, но за всекидневието могат да разчупят строгостта на бизнес тоалета с риза на райета. Не само бяло и черно или синьо и черно са подходящи за съчетаване с офис костюма. Райето на бяло и червено е кокетно и си струва да се спрете на модела класическа риза „Червено райе“ на блуза с класическа кройка, когато купувате дамски ризи онлайн.

 

класическа риза „Червено райе“

 

Едно по-нестандартно решение е риза от плат на точки. Моделът вталена риза „Дъжд от сини точки“ ще ви убеди, че това е подходящ избор не само за свободното време, но и за офис облекло. Съчетайте с тъмносин панталон или пола за офиса и с дънки за свободното време.

 

вталена риза „Дъжд от сини точки“

 

Официалната риза

За официални ризи са подходящи фини платове като коприна и дантела. Няма да сбъркате, избирайки ризата „Ноар“ от черна дантела, с буфан ръкави. Дори носена със семпла пола или панталон, тя превръща целия тоалет в официален.

 

риза „Ноар“ от черна дантела

 

Но и памучната риза, с оригинален модел и фина щампа, също е много ефектна като елемент от официалното облекло. Моделът памучена риза „Лилави цветя“ е с нестандартно решение на яката, а лилавите цветя са в нежни пастелни тонове.

 

памучена риза „Лилави цветя“