Следете ни

Twelve O'clock » Дамски ризи онлайн » 7 водещи модни линии за дамски ризи от Twelve O`clock

7 водещи модни линии за дамски ризи от Twelve O`clock

Ризите отдавна са се превърнали в основен елемент в дамския гардероб. Те са многофункционални, могат да се носят и за среща с приятели, и на официално мероприятие. Различните материи на пазара дават възможност за огромно разнообразие при дамските ризи. Класическите ризи не излизат от мода. Но възможността за създаване на по-кокетни модели и използване на цялата гама от цветове дава на дамите предимството да следват модните тенденции, за да блестят със свежест и оригиналност.

Класическата риза

Това е модел, който просто не излиза от мода. Той е безпогрешен избор за всякакви случаи. Няма да сбъркате с бялата риза „Класик“ на Twelve O`clock. Любимият люляков цвят ще придаде нежно излъчване, ако изберете модела на Twelve O`clock „Класик Люляк“. Изчистеният модел риза в тъмносиньо „Протокол“ е още един подходящ избор.

бяла риза „Класик“

Коприната, сатенът, коприненият шифон

Меките материи – коприна, сатен, копринен шифон, са хит този сезон. Те са приятни за носене и присъстват и в колекциите, предлагащи модели за абитуриентски балове. Копринената или сатенената риза е лека, ефирна, удобна.

сатенена риза

Комбинация риза с минималистично яке

Комбинирайте изчистената вталена риза с минималистично якенце: така ризата ще изпъква и под него, особено ако изберете някоя от модните за сезона комбинации на цветове: например яркозелено якенце с тъмносиня риза или яке охра с риза в ярък цвят.

вталена риза Протокол

Дантела за официални случаи и за ежедневието

Това решение на ризата за официален случай също е непреходно. Дантелата е един от най ласкаещите дамите платове. Не са необходими специални декорации, достатъчно е оригинално решение на ръкавите, като например буфан, и елементи от сатен за повече разнообразие. Ще намерите тази комбинация в ризата „Ноар“.

Вталена дантелена риза

Можете да потърсите и риза само с дантелени елементи в съчетание с основния плат. Бялата риза с тъмна дантела е впечатляваща комбинация. Моделът „Дантелена загадка“ наистина ще ви направи загадъчно, загатнато нежни, с белия плат съчетан с маншети и широко бие от тъмносиня дантела.

Принтове за пролет-лято 2016

Направете впечатление с модните за сезона дамски ризи с принтове, които са вдъхновени от природата. Изберете риза от плат, който напомня естествени материали от заобикалящия свят. Принтовете с абстрактни щрихи също са хит за периода.

дамски ризи с принтове

Овърсайз елементи

Поставянето на акцента върху овърсайз (по-големия от обикновено) елемент на облеклото присъства и при ризите. Това може да бъде голяма яка или колан. Моделът риза „Нощно небе“ на Twelve O`clock е решена в тъмносиния цвят на небето през нощта, контрастиращ с голям колан от бяла панделка. Този модел привлича погледите и с асиметричната си долна част.

черна риза

Ризата „Червена панделка“ е в моден яркочервен цвят, с широки маншети и подчертано голяма яка панделка.

Пайетите и мънистата – хит за пролет-лято 2016

Модата за пролетта и лятото поставя акцента върху украсата с пайети и мъниста подобни на скъпоценни камъни. Можете да освежите старата си риза, като добавите от тези декорации.