Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли според случая » Рокля за всеки ден
рокля за всеки ден

Рокля за всеки ден

Роклята – тази толкова дамска дреха – толкова необходима в ежедневието

Роклята все по-уверено се утвърждава като основен елемент в гардероба на съвременните дами. Въпреки удобството на панталоните всяка дама иска да се чувства по женски впечатляваща с елегантност и чар, а роклята е незаменима за постигане на това. С избора на рокля не се налага да мислите как най-добре да съчетаете полата или панталона с някоя от блузите ви. Освен това роклята може да се комбинира с панталон, или с тениска, ако е с презрамки – така получавате още няколко тоалета, за да изглеждате различно всеки ден.

 

Различни материи за разнообразие на ежедневните тоалети

Едно от удобствата на роклите е възможността да се ушият от различни материи и различни десени. От леките платове за летни тоалети, до роклите от деним, които се носят през всички сезони, и плетените рокли ще подберете множество решения за вашия ежедневен гардероб, за които ще ви помогнат и моделите на Twelve O’Clock.

 

Рокля-риза

Туника Оранжева едновременно съчетава в едно предимствата на роклята, ризата и туниката. Това е избор за дамите с предпочитания към спортните облекла. Тя може да бъде не само едноцветна, карирана или на райета, а и на принт. Удобството на ризата е несъмнено, това удобство предлага и роклята в този стил. Ако не е вталена, ето още един начин да разнообразите тоалета, като я носите с колан.

 

Рокля-риза

 

Рокля от материя на принт

Принтовете са задължителни за дамите, настроени по-романтично и с желание за женствен акцент във външността си. По-късата рокля на принт, тип туника, чудесно се комбинира с панталон или пола. Ето едно предложение за десен на принт, с туниката тип рокля „Огнени орхидеи“ от Twelve O’Clock. Подходяща е за носене с черен, син, розов или бял панталон.

 

рокля туника

 

Още едно предимство на принта е възможността за комбиниране с едноцветни елементи. Роклята „Акварелни слънчогледи“ впечатлява със слънчогледовия принт в пастелни тонове, чудесно комбиниран с едноцветна горница с акценти от принта на долната част на ръкавите и деколтето.

 

дълга рокля със 7/8 ръкави

 

Роклята с презрамки

Този модел е много подходящ за топлия сезон, но дори когато отминат летните горещини, роклята може да се носи с блуза. Много свежа комбинация е ефектен цветен принт с едноцветна блуза – както в модела лятна рокля „Божури и макове“. Розовият принт на бял фон е подходящ за съчетаване с бяла блуза, а защо не и с бяла блуза и бял панталон? Съвременната мода позволява всякакви смели решения.

 

лятна рокля „Божури и макове“

 

За носене с блуза или тениска отново ви предлагаме принт, в модела дълга рокля „Маслени цветя“. Тук красотата на роклята струи от решението с цветния бордюр на долната част. Тъмните тонове ще се освежат, когато съчетаете с бяла блуза.

 

дълга рокля „Маслени цветя“

 

Непременно трябва да имате дантелена рокля

Дантелата се свързва предимно с официални случаи, но съвременните дами могат да носят дантелени рокли и в ежедневието. При това не е необходимо роклята да е изцяло от дантела, съвременната мода предлага много комбинации на дантела и едноцветна материя.

Черната дантела също намира място в ежедневния гардероб, комбинирана с плат в контрастен цвят. Роклята „Тъмна горчица“ предлага ефектно съчетаване на горна част от черна дантела върху рокля в горчичен цвят без ръкави.

 

рокля с дантела