Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Бъдете впечатляваща с червена рокля
къса червена рокля

Бъдете впечатляваща с червена рокля

Ако искате да направите мигновено и силно впечатление, изберете червен тоалет. Червената рокля е изпъкваща, дори ако е в стила на малката рокля, семпла и без пищни декорации. Ние от Twelve O’Clock знаем колко е важно да блестите и да привличате, всеки ден, а още повече на официални събития. Ще ви предложим червени тоалети, за да бъдете впечатляващи и на улицата, и на работа, и на официална вечеря или друго мероприятие.

 

Трябва да подчертаем, че за да направите неотразимо впечатление, трябва да добавите един важен аксесоар към червената рокля. Това е доброто самочувствие – то ще направи червеното още по-ярко и привлекателно.

 

За да привлечете мъжкото внимание, облечете се в червена рокля – това е чувствен цвят, който веднага приковава мъжките погледи към дамата в стилна рокля, с цвета на малини или череши, излъчваща увереност в чара си и готова да добави женствена чувственост към обстановката.

 

Карминова версия на малката рокля

Червената рокля „Кармин“ – това е модел, подходящ за лятото, без ръкави, с оригинално изрязано деколте във формата на сърце. А за по-хладно време можете да комбинирате с черно сако – комбинацията червено и черно е изискана.

Червеният цвят и сърцевидното деколте са достатъчни, за да разтопят сърцата на околните, когато минете край тях в този тоалет.

 

червена рокля

 

Дантела в малиново

Малиновочервеното е изкушаващо, създава сладко усещане за индивидуалността на дамата в роклята „Малиново вино“. Полата пада леко и създава удобство за движение, а същевременно не добавя обем. А дантелата в горната част, също в малиновочервено, внушава ефирност и изисканост. Това е отличен тоалет за корпоративно тържество, за празнуване на годишнина, сватба, за официален прием.

 

рокля с червена дантела

 

Изпълнете ролята на алено слънце

Слънцето може да бъде и привлекателно алено – това ще бъдете вие, в тоалета, наречен „Алено слънце“ – къса стенена рокля. И този модел без ръкави е много подходящ за лятото, но може да се носи и със сако. Акцентът е оригиналната чупка в областта на деколтето, а вие ще добавите вашия женски чар и увереност, за да блестите сред другите.

 

къса стенена рокля

 

Портокаловочервен тоалет – за мекота на впечатлението

Портокаловият цвят е преливане на оранжево и червено, когато е наситен. Той не е така дързък, както наситеното червено, и много подхожда за свежи млади дами.

Красотата на роклята от червено трико „Портокалов голф“ е в изчистения спортен стил и меката материя, допълнена по ефектен начин с черна яка и черен колан с връзки.

 

рокля от червено трико

 

Аксесоарите към червената рокля

Трябва да подберете внимателно аксесоарите, за да не намалят впечатлението, струящо от червения тоалет. Малките аксесоари от сребро са за предпочитане. Сребърно и червено е друга утвърдена и изпитана комбинация за елегантен стил.

 

Обувките и чантата могат да бъдат в черно, особено ако не можете да намерите обувки и чанта точно в червения нюанс на роклята. Бяло е още едно добро решение, особено през лятото. Можете да експериментирате и с обувки и чанта в тъмносиньо, ако сте сигурни, че комбинацията е подходяща.

 

Облечете червена рокля, когато искате да покажете, че не трябва да спорят с вас

Има случаи, в които трябва да излъчвате непристъпност, околните трябва още от пръв поглед да разберат, че не могат и не трябва да спорят с вас. Тогава е време за червена рокля.