Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Вталени рокли от Twelve O’Clock
къса рокля

Вталени рокли от Twelve O’Clock

Вталената рокля е класическото решение за женственост. Тя очертава фигурата и дори от едноцветна материя прави необходимото впечатление. Не е необходимо добавянето на акценти, за да блеснете с класическа сдържана елегантност. Изборът на цвят зависи от това, дали искате да е в универсално черно или бяло, или ще заложите на свежи цветове като лилаво, жълто, червено. С вталените рокли на Twelve O’Clock винаги имате богата палитра за избор.

 

Едно по-нестандартно решение с комбинация на класическо черно и бяло

С Twelve O’Clock дори класическите цветове, черно и бяло, ще ви дадат възможност да се откроявате с оригиналност. Нашите дизайнери създадоха за вас модела официална рокля „Black and White” от трико, 95% полиестер и 5% еластан, в който преобладаващият черен цвят е ефектно допълнен с вертикален бял елемент отляво и бял ръкав.

 

вталена рокля

 

Още едно предложение в черно и бяло е моделът елегантна вталена рокля „Черна илюзия“ от 100% полиамид. Долната част е в бяло, с черен бордюр, а горната е от черна еластична мрежа.

 

Елегантна вталена рокля

 

Цветност за свежест с вталени рокли в червено и лилаво

Моделът червена рокля „Зора“ с цип на деколтето, от 95% полиестер и 5% еластан е пример за това, как само чрез яркия червен цвят ще се откроявате в семпла вталена рокля.

 

червена рокля

 

Лилавият цвят е ефектен през всички сезони. Заложете на лилавата рокля „Ин и ян“ от 100% полиестер, ефектно допълнена с дантелени акценти в горната част.

 

сатенена рокля

 

Не само вталена рокля, а много повече – два модела в едно

Вталената рокля е универсална, както за ежедневието, така и за специални случаи. Какво ще кажете, когато можете да допълните семплата вталена рокля в красив цвят електрик с горна част за фееричност – тоалет за празненство, за официална вечеря? Спрете се на модела дълга рокля „Secret” от шифон – той комбинира къса вталена рокля с горна част с макси дължина, решена като манто, с връзване в горната част и метална закопчалка в талията.

 

рокля от шифон

 

Когато търсите вталена рокля с оригинално решение

И при вталените рокли оригиналните решения са търсени от дамите, които смело експериментират с нови комбинации на десени и щампи. Ние от Twelve O’Clock сме се погрижили за такива специални модели.

 

Лятната рокля „Маргаритка“ от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан комбинира тъмносиня долна част с горна светла част на впечатляващ едър принт на маргарити. С този модел можете да отидете и на официално мероприятие, и да го облечете за работа или за разходка.

 

лятна рокля

 

В офиса – не само в бяло, черно или тъмносиньо

Постигането на елегантност за офиса не се основава само на класическите бяло, черно и тъмносиньо. Предлагаме ви и няколко по-цветни решения.

 

Роклята с ръкав „Бели крила“ с V-образно деколте е в розово, от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан. Допълнена е с широк оригинален бял колан, който дава названието на модела.

 

рокля с ръкав

 

Комбинацията от бяло, синьо и червено, но не на райета, а чрез вълнообразни елементи, е дала възможност да ви изненадаме приятно с модела рокля без ръкав „Waves” от 95% полиестер и 5% еластан. Освен свежата комбинация вълнообразното оформяне е гаранция за ефектност. Роклята е без ръкави, можете да я комбинирате с горница през по-хладни дни.

 

рокля без ръкав