Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Дизайнерски рокли
Дизайнерска рокля

Дизайнерски рокли

За специални събития много дами се изкушават от предложенията на дизайнерски тоалети. И има защо. Всеки дизайнер има свой почерк, а между тях има и едно общо качество – те се стремят да изтъкнат женствеността и да направят дамите неповторими. Това се постига или с много екстравагантни официални тоалети, или със сдържани модели, но с неочаквани решения в малките детайли. Така че всяка жена има избор, когато трябва да подбере своя много специален тоалет.

Изберете тоалет онлайн

Изборът се улеснява от възможността да разгледате колекциите онлайн и да сравните гамите на цветовете, материите, цените. Сред вече установените брандове ще намерите и нови дизайнери – може би техните колекции ще ви предложат това, което търсите, това, което ще ви направи звездата на събитието.

Онлайн бутикът Twelve O’Clock ви предлага изцяло дизайнерски модели, сред които ще откриете прекрасни официални тоалети: симфонията от черна дантела и червено в модела „Ретро“, сдържано стилния модел „Зебра“, стилната рокля с горна част тип корсет и с дантелени акценти „Candy“ и много други.

официална рокля

 

Изящността, проявена в пищни и сдържани модели

Възможно ли е един и същ дизайнер да предлага и пищни, и сдържано класически модели, за да демонстрира почерка си? Да, ако се казва Оскар де ла Рента. В колекциите му се съчетават и двете крайности, което показва многостранността на таланта му.

 

екстравагантни рокли

 

Не случайно това е моделиер, предпочитан за тоалети на дамите от Белия дом. Оригиналността на почерка му си личи дори при класическите решения на тоалети в бяло и черно – сътворени от Оскар де ла Рента, те изпъкват не по-малко от решените в ярки цветове. Ако предпочитате дръзки принтове, апликации и други декорации, запознайте се с предложенията на бранда.

Ако търсите вечерна или коктейлна рокля

Сред световните дизайнери брандът Карла Руиз се откроява с акцента върху вечерни и коктейлни рокли. Тук ще откриете най-прекрасните материи и много голямо внимание към детайлите, които се обединяват за създаване на истински бижута. Уникалността на тоалетите прави роклите на бранда търсени от дами, стремящи се към оригиналност и неповторимост.

 

коктейлни рокли

 

Може да се изненадате, но Карла Руиз има и рокли, създадени специално за дами на зряла възраст – сдържано елегантни и изкушаващи.

Българските дизайнери

Потърсете вашия модел официална рокля в сайта на Twelve O’Clock. Модната колеция на нашия бранд е дело на дизайнера Ангел Дулчев. Както показва названието на марката Twelve O’Clock, романтиката е водещият принцип, който участва в създаването на дамските тоалети. Силуетите са подчертано женствени – подходящи както за работещи момичета, така и за официални и специални поводи.