Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Избор на рокли онлайн
дизайнерска рокля

Избор на рокли онлайн

Роклята е универсалното решение за светски събития, за вечеря в изискан ресторант, за семейно събиране. Изберете я и за ежедневието – така ще се откроявате и ще подчертавате женската нежност и очарование сред множеството забързани жени в панталони. Роклята е дрехата, която ще открои женствеността ви, а същевременно има огромни възможности както да подчертае достойнствата на фигурата ви, така и да скрие малко излишни килограми или широки рамене. С оригинално дизайнерско решение не само ще подчертаете фигурата си, но със специално създадения за вас модел ще ви направи по-високи, ще прикрие закръглени форми, ще скрие горната, понапълняла част на ръцете.

Не е необходимо да търсите шивачка, за да стигнете до оригиналния, специално създаден за вас модел на рокля. Онлайн пазаруването на български дрехи е все по-популярното решение.

рокли онлайн

Мисията на Twelve O’clock е да ви превърнем в специалната принцеса, която ще бъде облечена в рокля, българско производство, проектирана от наш дизайнер и произведена от нашата фирма.

Избор на модели, цветове, мотиви

В Twelve O’clock можете да започнете с консултациите, които ще ви предложим, за да се спрете на вашата, специалната, дизайнерска рокля. Нашите рокли предлагат разнообразие, от вталена рокля бяло мушкато до дълга рокля с флорални или други мотиви.

вталена къса рокля

Малката рокля присъства в различни цветове – не само в бяло или черно.

Ако вашата гама е кафявото, вталената кафява рокля е за вас.

кафява рокля

Роклята суинг е закачлив модел, както и роклята канон. Тези са само някои от нашите дизайнерски рокли онлайн, предлагани в електронния магазин на Twelve O’clock.

Типовете женска структура

Изборът на рокля е свързан с избора на структура на тялото на всяка жена. За всеки тип има подходящ модел, който ще подчертае достойнствата на фигурата и дискретно ще скрие някои дребни минуси.

Ето типовете женска структура и нашите съвети как да подберете подходящия модел за всеки от тях:

  • Обърнат трапец. При тази фигура раменете са по-широки от бедрата, а талията не е добре подчертана. Изберете трапецовиден силует, като нашия модел „Дижон“, или рокля с едно рамо. С рокля с ниска талия ще отвлечете вниманието от широките рамене. Има и модели, които трябва да избягвате – рокли с буфан ръкави, или рокли с V-образно или лодка деколте.
  • Стандартен трапец. При тази фигура е обратното – бедрата са по-широки от раменете. Приложете принципа на привличане на вниманието към горната част – с висока талия, почти под линията на бюста. С V-образно или лодка деколте ще създадете илюзията за по-широки рамене. Естествено, буфан ръкавите също ще бъдат подходящ елемент за създаване на илюзия за обем около раменете. Избягвайте рокли с разкроена долна част или рокли с ниска талия, както и тясна рокля. Моделът „Сърцето на океана“ е едно от решенията за вас.
  • Пясъчен часовник. При тази фигура бедрата и раменете са с еднаква ширина, а талията е ясно изразена. Решението е стегната талия и свободно падаща долна част на роклята, като нашия модел „Планински облак“. Широката рокля не се препоръчва.
  • Правоъгълник. При тази фигура пропорциите ви са съразмерни, но талията не е ясно изразена. Правата рокля с ниска талия или силуетът трапец са вашите модели.