Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Изкуството да подчертавате атрактивно талията с подходяща рокля или туника
рокля без ръкав

Изкуството да подчертавате атрактивно талията с подходяща рокля или туника

Както ще видим по-долу, подчертаването на талията е наистина изкуство. Особено когато няколко килограми са допринесли за закръглеността й, а навън е лято и никак не е подходящо да прикриете заоблената талия с връхна дреха.

 

Създайте илюзия за по-тънка талия – много е лесно!

Тук ще ви помогне един стар изпитан трик – с вертикални елементи на роклята, които издължават силуета, и талията ви ще изглежда по-тънка. Подберете рокля с контрастни вертикални елементи и илюзията за тънка талия ще се получи много успешно.

 

„Ограничителен“ контрастен колан от двете страни

Да започнем с малки по размер елементи, които играят ролята на „ограничители“ – роклята „Бели крила“ от Twelve O’Clock в приятно бонбонено розово е с такива ограничаващи елементи от двете страни на талията, които оформят нестандартен колан в бяло, контрастиращ с цвета на роклята. Тази лека рокля от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан е едно от решенията, с които можете да започнете опита си в изкуството да „оформяте“ талия с малко усилия.

 

Елегатна рокля

 

Вертикална декорация от едната страна – оригинално и ефектно

Ако ви е необходимо много малко илюзорно стесняване, оригиналното решение с вертикален елемент само от едната страна е достатъчно. Такова решение предлага моделът на Twelve O’Clock  права рокля “Джаки“ – стилна бяла рокля от 95% памук и 5% еластан. Роклята е права, което допълнително допринася за прибран силует. Много оригинални са вертикалните щампи на десния ръкав и от дясната страна на предницата.

 

права рокля “Джаки“

 

Няколко вертикални елементи са още по-приятно решение

Но ние ви предлагаме и още по-атрактивно решение. Моделът на Twelve O’Clock вталена рокля „Waves” привлича със свежестта на вертикалните елементи, решени в червено и синьо върху белия фон на роклята от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан.

 

 вталена рокля

 

Туника с висока талия ще прикрие заоблеността

Ако обичате туниките, Twelve O’Clock ви предлага идея с туника с висока талия и асиметрично разкрояване надолу. Това е моделът „Преплетка“, от 95% памук и 5% еластан. Тази туника, комбинация от бяло трико в горната част с оригинална преплетка на деколтето и ефирна тъмносиня щампирана долна част, ще ви осигури необходимата лекота и удобство и ще прикрие заоблената талия.

 

туника с висока талия

 

Използвайте колана като вашето лесно и ефектно оръжие

За да подчертаете талията, е необходим широк колан. Не избирайте тънък колан, защото няма да създаде необходимото впечатление. Непременно съчетайте колана с рокля в един цвят и с класическа кройка. Допълнете със сандали и чанта в цвета на колана.

 

А сега към прибраната долна част да добавим разширяваща се долна част

Но ако талията ви е съвсем малко закръглена, потърсете рокля с прибрана долна част и разширяваща се пола. Препоръчваме ви лилавата гама. Лятото се съчетава отлично с лилавия цвят. Това е един от принципите на дизайнерите на Twelve O’Clock, които ви предлагат роклята „Суинг“ в атрактивно люляково на бели точки и с впечатляващ широк бял колан. Долната част на тази весела лятна рокля от 100% памук е решена в стил „балон“.

 

къса рокля