Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Как да изберем най-подходящата рокля за абитуриентския бал
рокля за бал

Как да изберем най-подходящата рокля за абитуриентския бал

Абитуриентският бал е събитие, на което всяко младо момиче иска да е неповторимо и красиво като принцеса. За това несъмнено ще помогне правилният избор на рокля. Сред множеството предложения на рокли онлайн трябва да изберете модела, който ще бъде точно „вашият“, ще подчертава индивидуалността и привлекателността ви. Важно е да заложите на стил, който не включва непременно свръхекстравагантен модели или прекалено дълбоко деколте. Това е старо правило за избор на официални рокли.

 

Рокля с макси дължина – за или против

Тази дължина е подходяща за високи дами, а за да можете да танцувате цяла вечер, роклята трябва да е с ширина на долната част или с цепка. Принтът на цветя е особено подходящ. Той придава младежко излъчване. Изберете роклята „Сапфирени рози“ и ще бъдете неотразими на абитуриентския бал.

 

роклята „Сапфирени рози“

 

По принцип и момичета със среден ръст могат да изберат макси абитуриентска рокля, но тя няма да стои така ефектно.

 

дълга бална рокля

Снимка: https://medium.com

Малката черна рокля

Този вид тоалет е подходящ и за млади момичета, а има и предимството, че може да се носи и на редица други мероприятия след бала. За по-младежко излъчване можете да заложите на друг цвят, избирайки например малка синя, кафява или червена рокля.

Дължината около коляното е универсална и подхожда за високи и ниски момичета.

Стилът на малката рокля е изчистен, затова изберете ненатрапващи се с големина аксесоари.

Препоръчваме ви малката черна рокля „Ин и ян“ – с изчистена линия и оригинален дантелен акцент в горната част, под деколтето.

 

малката черна рокля „Ин и ян“

 

Роклята с пищно набрана долна част

Това е рокля в стил принцеса, която отива на високи момичета със слаба фигура. Когато в модела е включена и дантела, това гарантира нежно излъчване. Моделът рокля с дантела „Тъмна горчица“ на Модна къща Twelve O’Clock съчетава красиво горчичения основен цвят и дантелената гарнитура върху горната част.

 

рокля с дантела „Тъмна горчица“

 

Късите рокли за бала винаги са актуални

Късите бални рокли са добър избор за момичетата, притежаващи дълги крака и малка талия. Спуснатата коса придава непринуден и естествен външен вид, докато прибраната коса в прическа създава усещането за улегналост.

къса рокля за бала

Снимка: https://medium.com

 

Рокля с корсет – това е елегантна класика

Този тренд е моден за всички времена. Корсетът има това предимство, че прибира излишните размери на талията,  като по този начин прави дамите да изглеждат по-елегатни и съблазнителни. Този тип рокли подхожда повече на стройни момичета и е идеално решение за тези, които имат по-малък бюст.

 

рокля с корсет

Снимка: https://medium.com

И накрая да напомним: дантелата е безпогрешен избор

Дантелата е безпогрешен избор за абитуриентски тоалет. Това е най-женствената материя, която стои чудесно без сложни модели, разчитайки само на ефирната красота на дантелените форми.