Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Колко универсална може да бъде дантелената рокля
дантелена рокля

Колко универсална може да бъде дантелената рокля

Когато чуе „дантелена рокля“, всяка дама първо се сеща за елегантен вечерен тоалет. И с право, тъй като дантелата е нежна материя и дори ако присъства само като гарнитура – платка, яка, ръкави и т.н., тя превръща тоалета в изискан. Тук ще разгледаме колко впечатляваща е дантелената вечерна рокля. Ще се спрем и на няколко варианта на дантелени тоалети, някои от които може би ще ви изненадат. Но съвременната дамска мода се стреми към неочаквани решения – това, което ще ви предложим, може да се окаже „вашият“ тоалет.

Грабнете вниманието с вечерен дантелен тоалет

Дантелата има и това предимство, че не изисква съчетаване с бижута. Не е подходяща и сложна кройка. Изпълнената от дантела семпла кройка е достатъчно изискана.

Най-подходящи за вечерни мероприятия са официални рокли от дантела с макси дължина. Класическите цветове са бяло и черно, но и други цветове на дантелената материя са популярни. За да се откроите и да привлечете мъжкото внимание, изберете рокля от червена дантела.

Сред предлаганите дрехи онлайн ще откроим рокли с дължина около коляното, комбиниращи основна материя с дантела в същия цвят. Те са по-предпочитани, тъй като дантелените елементи са достатъчни за създаване на официален облик. Дантелената рокля „Сладко от малини“, както показва названието на модела, е рокля в сладък малинов цвят, с горна част и ръкави от дантела.

 

Дантелената рокля „Сладко от малини

 

Ако търсите коктейлна рокля, ще ви препоръчаме роклята с черна дантела „Wine Night“. сексапилната вталена рокля е с дълбоко изрязан дантелен гръб.

 

роклята с черна дантела "Wine Night"

Друго предложение е малката черна рокля „Ноар“ с дантелен гръб.

 

малката черна рокля "Ноар"

 

Дантелена рокля в ежедневието – да, да и отново да!

Строгите канони на модата, всяко отклонение от които се е считало за проява на лош вкус, отдавна нямат тази сила. Все по-често виждаме модели, изненадващи с решения на цветови съчетания, материи и други.

Бъдете неотразими и във всекидневното си облекло. Дантелената рокля или роклята с дантелени елементи има своето място в ежедневния ви гардероб. Ето едно атрактивно предложение от Модна къща Twelve O’Clock – моделът рокля „Тъмна горчица“. Роклята е в горчичен цвят, с гарнитура от черна дантела върху горната част и дантелени ръкави.

 

рокля „Тъмна горчица“

Добро решение за делови стил в ежедневието е малката синя рокля с дантела на ръкавите „Петрол“.

 

рокля с дантела

 

Дантеленото болеро или яка, която може да е подвижна и да я съчетавате с различни модели, са много подходящи за допълнение към строгото офис облекло.

Рокля от дантела в стил „камизола“

Дантелата е неизменна част от дамското бельо. Сега модата предлага модела, свързван с бельото – камизолата, и за рокли за ежедневието. Нещо повече, за по-впечатляващ вид, с контрастно съчетание, тенденцията е дантелените рокли-камизоли да се носят с обикновено яке, включително и дънково или кожено, и боти.

Дамите, които предпочитат романтичните тоалети, могат да носят дантелените-рокли камизоли с обувки на висок ток и официална чантичка.

Дантелена рокля с гуменки, кецове или маратонки

Това е още една тенденция в съвременната мода, която дамите ще оценят: както заради ефектността на съчетанието, така и за удобството на спортните обувки. Да, дантелените модерни дамски дрехи в гардероба си можете да облечете още утре, с бели гуменки или с любимите си маратонки.