Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Модни рокли за зимния сезон

Модни рокли за зимния сезон

Подгответе се за красота, блясък и много декоративни елементи и аксесоари към роклите за зимния сезон. Това може да ви изненада, защото обикновено зимата е период за по-голяма сдържаност в декоративните елементи. Модата за зимните рокли обръща голямо внимание на плътността и топлината, които тези дрехи за студения сезон трябва да осигурят. Но този сезон добавете и украси, декоративни елементи, аксесоари и блясък. Наред с традиционните аксесоари можете да добавите дори пайети, пера или ресни – от конци или от кожа.

Време е да освежите зимните дни чрез вашите тоалети, да добавите разнообразие с различни тъкани и аксесоари.

 

Изберете между различни стилове

Разнообразието за този студен сезон също ще ви впечатли и ще ви хареса. То означава, че ще изберете стил, който ви допада и ви отива. Ето възможности за избор:

Ретро модели роклята „Кафява панделка“ от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан на Twelve O’Clock ще ви привлече с класическото решение на линията на полата и ръкавите тип камбана.

зимна рокля

 

Модели в източен или етно стил – моделът дантелена рокля „Ретро“ на Twelve O’Clock от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан е от черна дантела върху сатенена основа, а роклята „Етно“ 95% полиестер и 5% еластан привлича с етно мотивите на материята, с ръкавите с дължина 7/8 ръкави и широката задигната яка, като допълнителни акценти.

 

къса рокля

Вталена рокля

 

Модели с асиметрия – моделът тайорна рокля „Ирис“ на Twelve O’Clock от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан е с оригинална асиметрично разкроена долна част; още един впечатляващ модел с асиметрия е елегантната рокля „Бонбонена яка“ – ще ви хареса асиметричната яка и съчетанието на сиво и розово на модела от 95% полиестер и 5% еластан.

 

елегантната рокля

 

Модели с много аксесоари: колани, панделки, корсети, къси жакети, верижки, ципове и др. – предлагаме ви модела на Twelve O’Clock от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% ликра – рокля „Бордо канон“; освен полата на канони, тази рокля впечатлява и с панделката на талията.

 

рокля с пола на канони

 

Още един модел, дамска рокля „Небесен силует“, в приказен небесносин цват, от 95% полиестер и 5% еластан, ще ви допадне с колана с метална катарама.

 

 

синя рокля

 

Сред тези стилове ще откриете най-подходящия за вас, с който ще изпъкне индивидуалността ви.

 

Разнообразието от тъкани

Модата за този зимен сезон диктува тъканите за модните рокли също да са различни. Наред с вълнените платове на мода са буклето, трикото, памукът комбиниран с полиестер и еластан, дори леките ефирни платове, като този на модела „Бонбонена яка“. Не забравяйте за платовете с ламе – студеното време се нуждае от малко блясък, за създаване на топлина.

За любителите на буклето е моделът на Twelve O’Clock зимна рокля “Сиво букле“ от 70% памук и 5% еластан, с изискана кройка.

 

рокля от букле

 

Роклята „Портокалов голф“ от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан ви предлага решение в трико, с елегантно и свежо съчетание на оранжево с черен колан и черна яка.

 

спортно-елегантна рокля

 

Ефектни са и моделите, комбиниращи различни материи, като късата рокля „Candy”, от габардин – 100% полиестер, комбиниран с дантелени ръкави, които могат и да се свалят. Корсетът и шалът се съчетават очарователно за допълнителни декоративни елементи.

 

официална рокля