Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Официална рокля с дантела за специален повод

Официална рокля с дантела за специален повод

Жените подчертават своята нежност и привлекателност чрез много начини, един от най-важните от които е облеклото. А сред материите, от които струи нежна женственост и елегантност, дантелата е „царица“. Тя е достатъчно допълнение към всяка дреха, особено към официалната рокля. А когато роклята е изпълнена изцяло от дантела, впечатлението за елегантност и стил е още по-силно.

 

Дантелата има своята дълга история

Още през 16 век дантелата започнала да печели своето място в облеклото, въпреки че хората отначало се колебаели между използването й за украса на дома и за дантелени яки в облеклото. Но красотата й я направила неизменно присъстващ елемент за впечатляващи официални тоалети. Дори мисионерите в Северна Америка обучили индианците на изкуството да плетат дантели. А денят на плетачите на дантели, 25 ноември, бил утвърден като празник благодарение на Катерина Арагонска, която осигурявала работа на плетачите, като изгаряла дантелите си и поръчвала нови.

Днес дантелата е желан акцент в дамското облекло и украсява официалните рокли, за да направи дамите неповторими и нежно очарователни. Изберете своята рокля от колекцията модели с дантела на Twelve O’Clock.

 

Заложете на контраста между дантелата и другия плат, от който е изпълнена роклята

Горница от черна дантела, съчетана с долна част в контрастен цвят, е впечатляващо решение. Ще го намерите в модела рокля „Тъмна горчица“ от 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан. Тази рокля в горчичен цвят е съчетана с гарнитура от черна дантела в горната част, върху основния плат. С тази рокля ще ви забележат и оценят веднага.

 

рокля с дантела

 

Ако ви привлича малиновочервеният цвят, който откроява всяка дама, изберете роклята „Малиново вино“. Тази рокля от 95% полиестер и 5% еластан е от малинов неопрен, с дантелена гарнитура в горната част също в малинов цвят. Разкроеният силует и ръкавите 7/8 добавят удобство към тази кокетна рокля.

 

червена рокля

 

Още един цвят, особено подходящ за официален тоалет, грее в колекцията на Twelve O’Clock. Това е тоалетът от неопрен в петролено синьо. Дантеленият акцент в тази синя рокля от 95% полиестер и 5% еластан е в късите ръкави, както и в декоративните джобчета и подгъва.

 

синя рокля

 

Колекцията от официални дантелени тоалети не може да бъде пълна без малка черна рокля. Представяме ви модела черна рокля „Ноар“, от 60% полиестер 37% вискоза и 3% ликра, с акценти от дантела на ръкавите, във формата на крилца, и дантелен гръб. Това е моделът за дамите, които залагат на класическото черно и на сдържаното присъствие на акценти от дантела от 95% полиестер и 5% ликра.

 

черна рокля „Ноар“

 

За тези, които харесват изцяло дантелени рокли

Класическият официален модел за дамската рокля е дантела върху подплата със същия или контрастен цвят.

Ще започнем с модела сатенена рокля с дантела „Сладко от малини“ – малиновият цвят на тази къса рокля, с дантела от 95% полиестер и 5% еластан и със сатенена подплата внася веселост, очарование и напомня за сладостта и аромата на малините.

сатенена рокля с дантела

 

Twelve O’Clock има още едно впечатляващо решение с черна дантела върху червена подплата – роклята „Ретро“. Тази къса рокля впечатлява с красотата на черната дантела от 95% полиестер и 5% еластан върху червена подплата. Червеният колан поставя финалния акцент.

 

къса рокля