Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Рокли за различни поводи
рокля от модна къща Twelve O’Clock

Рокли за различни поводи

Търсите си нова рокля? Ето гамата силуети, от които да изберете подходяща за официален повод или всекидневно носене. Асортиментът на модна къща Twelve O’Clock изобилства с оригинални модели на рокли от оригинални материи.

 

Правата рокля

Правият силует е един от класическите. С него няма да сбъркате, обличайки роклята за какъвто и да е случай. Красотата на тези рокли е в материите и цветовете, както и в семплите решения, които ги правят универсални. Моделът права рокля „Небесен силует“ е в атрактивно синьо, с горна част решена в стил риза и коланче с метална катарама.

 

права рокля „Небесен силует“

 

Вталената рокля

Това е модел, предимно подходящ за официални случаи. Той е подходящ за дами със слаба фигура, особено привлекателни изглеждат във вталени модерни дамски дрехи дамите с фигура пясъчен часовник. Ето едно бижу – топлата рокля „Сиво букле“. Тя е семпла, красива с мекотата, с която буклето обгръща тялото.

 

топлата рокля „Сиво букле

 

Но ако роклята е с асиметрично решение, можете да я носите в ежедневието, на работа и в свободното време. За дамите, които харесват асиметрията в роклите, предлагаме модела рокля от трико „V”. Това е рокля в синьо, комбинирано с черни елементи – широки биета на деколтето и ръкавите и вертикална асиметрична платка отляво.

 

рокля от трико „V”

 

Роклята с висока талия

Тази кройка е подходяща както за ежедневието, така и за официални случаи. Това е моделът, който ще препоръчаме на дами с широки рамене и тесен ханш. Повдигането на линията на талията помага за уравновесяване на пропорциите. Сред предложенията за рокли онлайн избрахме „Тъмна горчица“. Моделът съчетава два оригинални елемента – високата талия и съчетаването с черната дантела на горната част, красиво контрастираща с основния горчичен цвят.

 

Роклята с висока талия

 

Роклята „Бели ромбове“ е друг модел, който подбрахме за вас. Той е съчетание на едноцветна материя и щампа на ромбове за предницата и ръкавите.

 

Роклята „Бели ромбове“

 

Рокля с асиметрични елементи

Асиметрията отдавна се използва за създаване на атрактивни модели предимно на ежедневни рокли, но и също и на рокли за официални случаи, ушити от ефектни материи. Тук ще ви предложим два модела за ежедневието, съчетаващи асиметрия и два цвята материя.

Красиво съчетаващите се и утвърдени комбинации от цветове, като червено и сиво, не са единствените, които привличат към модела вталена рокля „Червена крива“. Страничните червени платки, преминаващи в къси ръкави, са асиметрични и яркостта им контрастира с мекия сив цвят на предницата.

 

рокли за официални случаи

Много ефектна и е вече споменатата рокля „V”, също с вертикални асиметрични платки, които са черни и контрастират с основния син цвят на роклята. Ръкавите са три четвърти, което прави модела универсален за топло и студено време.

рокли онлайн

 

Съчетание 2 в 1 – рокля с връхна макси част

Моделът рокля от шифон „Secret” на Twelve O’Clock ще ви предложи наистина уникално решение, за да изглеждате различно с двата варианта, които са съчетани в тази рокля от две части. За дамите, търсещи официални рокли, това е много подходящ модел. Долната част е оформена като вталена рокля с дължина малко над коляното, а горната част е ефирна и обемна, като връхна дреха, но с лекота, която ще ви даде свобода на движенията.

 

рокля от шифон „Secret”

 

 

Още рокли за официални случаи

Когато търсите дрехи за официално събиране, празненство в онлайн магазин, потърсете рокля с пеплум, който не само е красиво допълнение, подчертаващо талията, а и прикрива широки бедра, а за слаби дами създава малко повече обем. Другият строго официален модел, който ви препоръчваме да търсите за официална рокля, е тип холтер: без ръкави, с парче, минаващо зад врата и прикрепено към предницата. Роклята холтер с макси дължина и с висок ток ще ви открои на всяко празненство или тържество.