Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Рокля за офиса – стилно и елегантно облекло

Рокля за офиса – стилно и елегантно облекло

Външният вид е много важен, а в офиса и дреболиите правят впечатление – не само на колеги, но и на клиенти. Всяка дама, работеща в офис среда, иска да бъде елегантна и открояваща се. Затова сега ще ви предложим роклята като стилно офис облекло. Ще разгледаме кройките, които можете да си позволите, както и аксесоарите, с които да комбинирате роклята. А за студените дни сакото е най-предпочитаната комбинация за офис тоалет с рокля.

Кройките, подходящи за роклята за дами работещи в офис

Кройките трябва да са изчистени семпли кройки на официални рокли. Красотата на роклята е в материята и в цветовото решение, фактори, които заедно създават сдържано елегантен тоалет.

Най-подходящи са правите ежедневни рокли, които нито подчертават прекалено фигурата, нито са прекалено торбести. И прекалено тесните, и торбестите рокли не са проява на добър стил, ако ги носите като облекло в офис.

Цветовете трябва да се неутрални

При избор на рокля търсете модели в неутрални цветове – бяло, черно, сиво. Синьото, един много универсален цвят, също е подходящо.

Предлагаме ви модела рокля „Сиво букле“. Цветът и материята са факторите, които придават елегантен стил.

рокля за офиса „Сиво букле“

 

Добавете шик с малки декоративни елементи

Вече подчертахме изчистеността на елементите като задължителна за роклите за офиса. Но от време на време можете да добавите открояващ се малък елемент, който да освежава и да придава женственост.

Такъв е стилът на модела асиметрична рокля „Вселена“ на Модна къща Twelve O’Clock. Роклята е в черно, решена асиметрично, с един ревер. Камъните на коланчето са този мъничък елемент, който препоръчваме.

 

асиметрична рокля „Вселена“

 

А за дамите любителки на кафявото препоръчваме роклята с дълъг ръкав „Кафява панделка“ – една стилна рокля с пола с кройка тип лале и с панделка на деколтето.

 

рокля с дълъг ръкав „Кафява панделка“

 

Кройка с разкрояване на полата – да, много подходяща!

Задължително е да изглеждате всеки ден не само елегантни, но и различни. Затова ви препоръчваме в офис гардероба си да имате и рокля с разкроена пола. Ще намерите такива свежи модели в нашия онлайн магазин.

Лекото разкрояване скрива по-широкия ханш и бедра, което е много важно за по-добра визия. А слабите дами могат да си позволят и рокли с малко по-голямо разкрояване. Все пак е по-добре роклята, която ще носите в офиса, да не е много разкроена, това не е в унисон с деловия стил.

Моделът рокля от неопрен „Гълъб“ е в красив гълъбов цвят. Коланчето в черно се откроява на сивия фон на материята. Можете да комбинирате и с коланчета в друг цвят, като червено например – много красива комбинация със сиво.

 

рокля от неопрен „Гълъб“

 

Дълги или къси ръкави, или без ръкави?

Тъй като роклята може да се комбинира със сако за офиса, не е проблем ако имате модел с къси ръкави или дори без ръкави. Но не ви препоръчваме да сте само по рокля без ръкави в работната среда. Задължително комбинирайте със сако.

Аксесоарите

Към тоалета, който сте си избрали в бутик за рокли, подберете обувки в неутрален цвят – черни, сиви или в телесен цвят. Последният е най-универсален.

Можете да комбинирате с колан, както вече предложихме за някои модели.

Ръчният часовник също се превръща в атрактивен аксесоар. А бижутата е добре да са минимални, малки и с изискан дизайн.