Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Рокля за сватба – как да се облечете като гости на сватбено тържество
рокля за сватба

Рокля за сватба – как да се облечете като гости на сватбено тържество

Когато получат покана за сватба, дамите не само се вълнуват приятно преди прекрасното събитие. Всяка гостенка иска да бъде подходящо облечена, елегантна, в модерни дамски дрехи, излъчваща празнично настроение, в този важен за приятелите й ден, в който те стават от двойка семейство. Но разбира се, не бихте искали да сте по-привличащи вниманието от булката и младоженеца. От друга страна, всяка гостенка на сватбеното тържество иска да избяга от баналното и често срещаното, да е облечена в оригинален тоалет. Най-честият избор е роклята, класическо дамско облекло, с много възможности за разнообразяване на модела.

Тук ви предлагаме съвети за избор, така че в изобилието от дрехи онлайн да изберете вашия тоалет, подходящ за случая, празничен, оригинален, и разбира се, красив.

Материята – блестяща, дантелена, копринено ефирна

Материята трябва да е мека, да пада леко, да гали окото с мекота. Ефирността на много официални рокли се дължи на дантелата. Коприната е избор за лекота и галеща мекота.

Дантелена рокля – безпогрешен избор

Дантелата е една от подходящите материи за празнични случаи. Черната или бялата дантела са класически цветове. Още по-интересно ще се получи, ако булката е избрала дантелена рокля и приятелките й се организират и всички се облекат в дантелени тоалети. Нашето предложение е къса кокетна рокля в ретро стил от черна дантела – рокля „Ретро“.

 

рокля "Ретро"

 

Дължината

Елегантността и макси дължината вървят заедно. Затова ви препоръчваме рокля с дължина макси. Това е избор за класическа елегантност.

Златист или сребрист елемент

За бляскаво събитие като сватбено тържество златистото и сребристото допълнение са почти задължителни. Нали заедно с всички трябва да допринесете за искрящата от щастие атмосфера.

Бляскавият елемент е най-често коланче, контрастиращо с дреха от тъмна материя. Един отличен избор е сакото „Златист колан“ – със златист ширит в талията. Допълнителна елегантност добавя разкрояването надолу от коланчето.

 

елегантно сако

 

Ако все пак предпочитате къса рокля

Разчупването на каноните дава възможност да се облечете в рокля с дължина около коляното, като официален тоалет и като алтернатива на макси роклята. И тук при избора се придържайте към изчистеността. Сдържаната елегантност на елемент като дантела, набор, колан е достатъчна. Представяме ви рокля „Candy“ с дантелени ръкави, които има възможност да свалите и ефектен шал, минаващ около раменете.

 

рокля "Candy"

 

Малка черна или бяла рокля? Има още по-ефектен избор

Разчупете представите за дамска мода за сватба, като комбинирате черно и бяло, в асиметрично решение. Моделът вталена рокля „Black and White” е решен предимно в черно, с бяла надлъжна асиметрична платка от лявата страна, преминаваща в бял ръкав.

 

вталена рокля „Black and White”

 

Бялата блуза с черна пола е решение, с което няма да сбъркате никога. Празничността ще се създаде от един оригинален елемент, като кръстосването под деколтето на бялата блуза „Еверест“.

 

бялата блуза „Еверест“

 

Тоалет от две части

Не само комбинацията от сако и пола или сако от панталон, от ефектна материя, е подходяща за сватба. Полата и блузата от един и същи плат също предлагат много варианти за сватбена елегантност за гостенки.

Новата модна тенденция е блуза до талията с широка пола, включително набрана пола от тюл . Разбира се, това е подходяща комбинация за по-млади и не закръглени дами. А с цветовете можете да постигнете или тоалет в подобни нюанси, или съчетаване на два контрастни цвята. Но и тук модна къща „Twelve O’Clock” ви препоръчва да се придържате към класическите черно и бяло. Тюлената пачка „Париж“ е свежа, изпъкваща на фона на черна блуза.

 

тюлена пачка

 

Изрезите

Фигурално изрязаното деколте е най-честият елемент за оригинален тоалет. Трябва да помните, че с такова деколте не се препоръчват големи бижута, за да се избегне претрупаност.