Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Рокля от трико – удобство и прохлада през лятото
рокля от трико

Рокля от трико – удобство и прохлада през лятото

Всяка жена има в гардероба си поне две-три трикотажни рокли. Причините за това общо предпочитание са ясни – трикото се пере и съхне лесно, като плат пада леко и приятно, така че е универсална материя; освен това трикотажната рокля е винаги на мода. Дори семплата рокля от трико е впечатляващ елемент от тоалета – мекотата на плавно спускащата се материя е универсално средство за постигане на загадъчност и прикриване на недостатъците на фигурата.

 

Трикотажната рокля прави жената, която я носи, уникална

Трикото има способността да изглежда по различен начин на всяка дама. Затова индивидуалността, която е толкова необходима за дамите, се постига лесно. И долната част на роклята, и ръкавите, и целият модел изглеждат различно, когато ги облекат различни жени.

 

рокля от бяло трико

 

Осигурете си прохлада с тоалети от трико

С настъпването на топлите дни дамите с удоволствие обличат трикотажни рокли, които са леки и осигуряват прохлада през сезона. Това се дължи на структурата на материята, която е мрежеста.

 

рокля от щампирано трико

 

Превърнете роклята от трико, която носите в ежедневието, във впечатляващ официален тоалет

Семплата рокля от трико ще блесне като бижу, допълнена с колан, колие, болеро, шал или друг аксесоар. Ако искате да пресъздадете ретро стил, допълнете с дълги ръкавици и шапка в еднакъв цвят. Толкова е лесно да сътворите сами официален тоалет за летните вечери.

 

 

Какви предимства ви носи трикотажната рокля

Вече споменахме, че материята е лека и осигурява прохлада в топлото време. Но с трикотажната рокля получавате и много други предимства:

  • няма да се налага да гладите роклята – просто след изпиране на ръка я закачете на закачалка и я оставете да изсъхне така
  • ако изцапате роклята, петното ще се отстрани лесно
  • благодарение на структурата на материята дори след дълго носене трикотажният ви тоалет няма да изгуби формата си
  • движенията не се ограничават поради еластичността на трикото – ще се чувствате удобно, дори да носите роклята цял ден
  • ако се наложи при хладно време да облечете отгоре жилетка или сако, трикото няма да създава обемност под връхната дреха

 

Ако търсите удобен, впечатляващ и сравнително евтин тоалет, прегледайте нашите предложения

Роклите от трико на Twelve O’Clock са модели с индивидуалност и оригиналност Нашите дизайнери влагат в моделите своите идеи за създаване на женственост и удобство, а резултатите са същински бижута.

Моделът официална рокля „Волани“ е в универсален зелен цвят, с волани, които придават лека обемност на долната част. Деколтето е обло, дава възможност за допълване с колие по врата, което ще се откроява.

 

официална рокля „Волани“

 

Комбинацията от два цвята превръща семплата рокля от трико в тоалет, достоен за модния подиум – доказва го моделът рокля от еластично трико „Black and White”. Както показва името, комбинацията е класическа, в бяло и черно. Бялата част е оригинално вмъкната вертикално и продължава в единия ръкав. Така контрастът е в цвета на двата ръкава и в основната част в черно и вълнообразната форма на бялата вертикална ивица.

 

рокля от еластично трико

 

Особено ефектно е комбинирането на основната материя с бордюр. А ако търсите и дълга рокля от трико, ето подходящо предложение. Флоралната схема на бордюра на вталената рокля от трико „Маслени цветя“ внася цветност с лилавите и бели цветя, като освежаващо допълнение на основната материя в черно на бели точици.

 

вталената рокля от трико