Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Рокля със 7/8 ръкави – актуални предложения за пролетния сезон

Рокля със 7/8 ръкави – актуални предложения за пролетния сезон

Ролята на ръкавите за общия вид

Ръкавите не просто служат за прикриване на ръцете в студено време. Те са детайл от много дамски дрехи, който гарантира разнообразие. Ушити от материя, контрастна по цвят на основната за роклята, те помагат за ефектността на целия модел.

С подходящи ръкави може да се придаде обем на слаба фигура или с добре падаща материя да се прикрият по-големи заоблености.

Ръкави с дължина 7/8

Ръкавите, които са с нормална дължина, от доста време отстъпват място на по-къси ръкави за модерни рокли онлайн. Много удобна е дължината 7/8. Това е съвсем малко по-къс от нормалната дължина ръкав, който осигурява удобство. Не се налага ръкавите да се навиват, както често правим, за да се измием, да свършим нещо, или просто да ни е по-удобно. Препоръчваме ви няколко рокли с ръкави с тази дължина от модна къща Twelve O’Clock.

Ретро моделите обикновено са с ръкави 7/8

Ретро стилът е любим на много дами, и има защо. На официални мероприятия често виждаме не само модерни дамски дрехи, но и ретро рокли. Дантелата е любима материя за ретро стила. А черната дантела, съчетана с червена подплата и червен колан, допринася за тоалет, който би впечатлил преди десетилетия в същата степен, както сега впечатлява роклята „Ретро“. Черната дантела се комбинира чудесно с черни обувки и чанта. За следващото мероприятие със същата рокля създайте нова визия, комбинирайки с червени обувки и чанта, които ще се допълнят от червения колан.

 

рокля с черна дантела

 

Много популярно е решението за маншети на ръкав 7/8

Маншетите, особено от контрастен цвят, се превръщат в привлекателни акценти. Пример за използване на този ефект е моделът на роклята със 7/8 ръкави „V”. В нея маншетите в контрастен цвят се съчетават много добре с бието на деколтето и с вертикалната платка отляво, които са в черен цвят. Контрастът със синьозеленото на роклята е много стилен.

 

роклята със 7/8 ръкави „V”

 

 

Неочаквани решения – ръкави 7/8 и висока тип поло яка

По-късите от нормалните ръкави очаквано се комбинират с деколте. Затова заложете на изненадата в модела вталена рокля „Етно“ – рокля със стилен принт, със 7/8 ръкави и доста висока яка. Ще впечатлявате и с модела, и с принта.

 

вталена рокля „Етно“

 

В какъв цвят трябва да бъдат ръкавите на рокля с горна и долна част в различни цветове

Отговорът на този въпрос не е един. Разнообразието в модата е голямо, затова е ви представим един вариант от възможните. Роклята „Черна илюзия“ е получила името си от цвета на горната част, в която е използвана стилна черна материя, включително за 7/8 ръкави. Съчетанието с бялото на долната част е класическо и прави модела подходящ за всякакви случаи. Това, което внася оригиналност, е бието в черно над подгъва на полата.

 

 Рокля „Черна илюзия“

 

Плетени рокли с ръкави 7/8

За студеното време плетените рокли са чудесни тоалети за всеки ден. Важно е всяка да е уникална, да грабва с модела, в който дори малък детайл ще направи роклята неповторима. Моделът рокля от плетиво „Сърца“ в мек бежов цвят е декориран с три щампи на сърца в предната част, в цвета на бието на деколтето. Чувствайте се удобно и бъдете привлекателни в бежовата рокля „сърца“.

 

окля от плетиво „Сърца“