Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Свободна рокля за всеки ден

Свободна рокля за всеки ден

Лятото определено е сезонът, когато и най-върлите почитателки на панталоните отварят любимия онлайн магазин, за да си купят рокля. Свободата на движенията и прохладата, която изпитвате в рокля със свободна кройка, са несравними. Време е за следващата ви покупка – нова рокля за освежаване на гардероба ви за лятото. Ако ви предстои пътуване и почивка на море, можете да си купите и две-три рокли, и арсеналът ви за удобна лятна ваканция, с красиви тоалети, към които остава само да подберете аксесоари за завършеност.

Тенденциите за роклите за летния сезон през тази година

За 2019 година модата предлага волани, набори, прозрачни материи, презрамки, завързващи се като панделки на раменете, асиметрични решения на горната и долната част на роклята, както и макси дължина. Но за ваканцията и за ежедневието на плаж, за разходки, за всеки ден можете да изберете и дължина около коляното.

По отношение на цветовете актуални са не само пастелните, но и ярките, със съчетаване на два контрастни цвята. Естествено принтовете на цветя остават на мода в модерни дамски дрехи за това лято.

Ако предпочитате едноцветни рокли

В модата за това лято има достатъчно модели на едноцветни рокли, решени в пастелни тонове. Пастелните цветове – синьо, кремаво, резеда, люляково, са подчертано женствени. Дори в свободна рокля със семпла кройка ще бъдете ефектни и ще се чувствате отлично. Правилото „Less is more” – тоест, „По-малко означава повече“, е валидно и в модата. Със семпла шифонена рокля в пастелен цвят, с дискретно бижу, сте готови за ваканция, за разходка, за мероприятие.

Свободната кройка включва и солей

Кройката със солей от една страна прибира ширината, а от друга осигурява достатъчно свобода. Освен решение на полата на роклята в солей, можете да изберете и солей, започващ от линията под бюста. Моделът ефирна рокля „Солей“ ви предлага втория вариант, дори солеят започва над бюста, под дантелената платка. Кремавият цвят на роклята е в унисон с цветовите тенденции за сезона.

 

ефирна рокля „Солей“

 

Съчетание от два цвята за запомняща се визия със свободна рокля

Модна къща Twelve O’Clock ви предлага решение в два цвята в модела свободна рокля „Градация“ – лека и привлекателна шифонена рокля. Предната част е едноцветна, в синьо, а задната е в контрастен принт. Задната част е по-широка и преминава във вертикален бордюр, който се вижда и отпред. Ако предпочитате, можете да носите роклята с колан.

 

свободна рокля „Градация“

 

Съчетайте принт на цветя, пастелни тонове, асиметрия и оригинална яка

Ще получите рокля, чийто модел се нарича „Екзотика“. С тази свободна рокля определено ще направите впечатление, а ще се чувствате и много удобно.

Пастелните цветове на принта са универсални, а асиметрията присъства с един ръкав и атрактивно завързана и спускаща се от другата страна на роклята шал яка. Тази рокля от шифон е тоалет, който всяка дама трябва да има това лято. С нея можете да не търсите тоалет за официално събитие. Тя е сред най-подходящите официални рокли.

 

свободна рокля

Актуални са и материите на точки и карета

Модата за лято 2019 оставя в списъка на актуалните материи тези, които са на точки и карета.  Все пак напомняме, че за предпочитане е и точките, и каретата да са малки, за да допринасят за обраност и по-нежна визия.