Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Черна рокля – добър вариант, ако търсите по-евтина официална рокля

Черна рокля – добър вариант, ако търсите по-евтина официална рокля

Има един тоалет, който присъства в гардероба на дамите от десетилетия. Това е черната рокля: официална дори когато е семпла, с множество възможности за разнообразяване с детайли, дължини, допълнения и горници. Едва ли има дама, която не разполага с черна рокля за официални случаи. Но и за ежедневието черната рокля е прекрасно решение.

 

Малката черна рокля – тоалетът, въведен от Коко Шанел

По времето, когато Шанел въвежда този вечно привлекателен тоалет, романтичността е задължителен аксесоар за дамите. Черната рокля контрастира с бялата кожа, тъй като дамите избягват слънчевия загар. Загорелите от слънце лица на кавалерите още повече подчертават бялата кожа на дамите в черни рокли. Аксесоари като рози и други цветя са красиви допълнения за завършен тоалет.

 

евтина официална рокля

 

Черната рокля за млада дама

Младите дами могат да избират между различни дължини на черната рокля. Красивата фигура изпъква в рокля с дължина над коленете и с гол гръб. Деколтето също внася разнообразие и поставя акцент, а формата и дълбочината му зависят от това, дали ще носите роклята в ежедневието или тя ще бъде официален тоалет.

Късата черна рокля е много популярно решение както за ежедневно-деловия стил, така и за официални поводи.

Моделът на Twelve O’Clock рокля Черен канон е раздвижена черна рокля с дължина над коляното с удобна пола на канони и освежаваща панделка на колана.

 

къса черна рокля

 

Вечерната черна рокля

Вечерният тоалет е най-добре решен в макси дължина. Тя е подходяща и за млади, и за зрели дами. Дългата рокля превръща жената в принцеса. Тук от огромно значение е материята на роклята. Меко падащото копринено черно кадифе или шифонът са най-подходящи за официални черни рокли. Допълнете със семпло бижу и тоалетът за официален случай е готов.

За удобство на движенията дизайнерите предлагат за правата черна рокля цепка отстрани.

Twelve O’Clock ви предлага официалната дълга черна рокля „Зебра“ е с цепка и V-образно деколте на гърба.

 

официална дълга черна рокля

 

Блестящите допълнения към черната рокля

Черният фон е прекрасен за блестящи декорации като камъчета, пайети, златна или сребърна бродерия. Традиционно декорациите са или дискретно малки, от лявата страна, или покрай цялото деколте. По-пищните могат да включват бордюри в долната част на ръкавите и над подгъва.

 

Дантелата

Черната дантела заслужава отделно описание. Красотата й изпъква дори върху черна подплата. Съвременните решения включват контрастна подплата – бяла или червена, която може да се допълни и с коланче в цвета на подплатата.

Дантелените елементи имат своето място в официалния модел на черна рокля – като платки, ръкави, вмъкнати дантелени платки между талията и гръдната област. Красотата на дантелените елементи е достатъчна, не е необходимо да се допълва с големи бижута. Достатъчно е сребърно или златно колие.

Малката черна рокля Ноар с дантелен гръб, изработена от полиестер, вискоза и ликра е елегантно решение за официални поводи и събития.

 

Малка черна рокля

 

Асиметричното решение за черната рокля

Асиметрията прави модела да изпъква. Тя е за дамите, които искат да подчертаят своята оригиналност. Асиметричните решения са в много варианти – в подгъва, асиметрични части на предницата, или в асиметрични ръкави. Тук всяка дама може да предложи на дизайнера си своето виждане, за да създаде модела, който вижда като свой, уникален.

Асиметричността изпъква особено ефектно в съчетаване с платки в контрастен цвят – най-традиционно в бяло. Също така ефектни са платките в жълто, червено, оранжево.

Препоръчваме ви модела асиметрична черна рокля от Twelve O’Clock „Вселена“ – с удобни ¾ ръкави и един ревер. Ефектно допълнение е коланчето с камъни.

 

асиметрична черна рокля