Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли » Twelve O’clock представя колекция от рокли за елегантност и добър вид при всеки случай
рокли за различни поводи

Twelve O’clock представя колекция от рокли за елегантност и добър вид при всеки случай

Роклята е несъмнено основен елемент за дамския гардероб. Достатъчна е ефектна материя и дори семплият модел ще ви направи неотразими. Роклите са универсалното облекло за официални и неофициални мероприятия, за разходки и шопинг, за посещения на театър и музеи, на спортни срещи и състезания.

Предлагаме ви няколко идеи, със съвкупността от които ще сте подготвени за всякакви събития.

 

Главният елемент за разнообразие е дължината

Дължината е основният елемент, по който трябва да направите подбора. Необходими са ви:

  • рокля с макси дължина за официални събития – сватби, годишнини и др., както и за официален вид вечер, когато сте на екскурзия
  • рокля миди или около коляното – незаменима за ежедневнието, но подходяща и за официални мероприятия, и за събирания с приятели
  • рокля мини или над коляното – това е изборът за парти на плажа например или за ежедневието през лятната отпуска

 

Необходима ли е строго официалната рокля

Официалните събития, които изискват строг дрес код, биха ви сварили неподготвени, ако нямате строго официална рокля. Тя трябва да сияе с фина елегантност и да ви превърне в принцесата на бала.

Официалната рокля е определено с макси дължина. Дори един елемент, като например асиметрично решение, ще придаде уникалност на модела. Изберете роклята „Пантеон“ на Twelve O’clock от 95% полиестер и 5% еластан – асиметричното решение на рамото и щампата на орхидеи са оригинални и привлекателни. Бялата сатенена лента – колан е още един акцент за женственост.

дълга рокля

 

Роклята за първа среща

Това е рокля с дължина миди или малко над коляното, сдържано елегантна, в цвят, който ще изтъкне очите и косата ви. Това е и роклята за ежедневието, с удобна дължина. В колекцията на Twelve O’clock ще намерите дори и предложение за официална рокля с дължина около коляното.

Синьото е универсален цвят, още повече когато роклята е гарнирана с акценти във византийски стил. Това е моделът на Twelve O’clock миди рокля „Византия“ – изработена от трико, с 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан, вталена и много ефектна с щампираната декорация.

 

миди рокля

Друга гама, комбинация на червено и сиво, е моделът трикотажна рокля „Червена крива“, със същия състав на трикото като „Византия“ – тук вълнообразната линия на вертикалната сива платка придава оригиналността на модела.

 

трикотажна рокля

И още едно решение, рокля за строго официални случаи, е моделът дантелена рокля „Ретро“ – черната дантела върху червената подплата, както и червеният колан, създават ретро симфония в класическата комбинация на двата цвята за официално мероприятие. Роклята е от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан.

дантелена рокля

 

Роклята за лятната отпуската – мини дължина и въздушна елегантност с много обем

Лятото е сезонът, когато минито е най-подходящо. Комбинирано с обем на полата, то ще ви осигури прохлада в летните горещини.

Впишете се в морската тема с рокля „Сърцето на океана“ от Twelve O’clock. Съставът от 70% лен и 30% памук ви гарантира прохлада, както и широката долна част и ръкавите тип балон.

Къса рокля

Създайте си усещане за въздушност и весело настроение с придаде роклята с презрамки „Канон“, от 95% полиестер и 5% ликра. Тук освен разкроената пола ще ви привлекат бялата панделка – колан и преплетените презрамки.

рокля с презрамки