Следете ни

Twelve O'clock » Дамски сукман » Сукманът – актуални модели в дамската мода
дамски сукман

Сукманът – актуални модели в дамската мода

Сукманът е малко позабравена дреха, която незаслужено е представена не много често в магазини за дамски дрехи. Това е универсален елемент от дамското облекло, особено подходящ за всеки ден. С един сукман и няколко блузи ще можете да комбинирате различни тоалети. Освен това сукманът има женственото излъчване на роклята, към която все по-често се обръщат дамите, разчитащи на ежедневното удобство на панталона.

 

Класическият сукман

Класическата кройка на сукмана е всъщност кройка на рокля без ръкави, или на пола с широки презрамки. Ефектната материя е достатъчна, за да превърне тази дреха в бижу. Допълнете с подходяща риза или блуза.

 

Карираният сукман

Карето е много привлекателен десен, който отива на всички дами, когато каретата са ситни. Ще ви предложим две решения на сукман в каре – в сиво и в кафяво. И двата цвята са универсални, затова можете да изберете модела с цвета, който подхожда на ризите и блузите ви.

 

Нестандартни кройки на сукмани

Сред моделите на Модна къща Twelve O’Clock ще откриете и нестандартни решения на кройката на сукмана. Една оригинална платка е достатъчна, за да освежи целия модел и да внесе настроение. Такъв е моделът къс сукман „Сърце“ – формата на платката е дала това име на нестандартния модел, много подходящ за млади дами.

 

къс сукман „Сърце“

 

Отново ще споменем моделите от кариран плат – сукманите „Кафяво каре“ и „Сиво каре“.

Тайорният сукман „Кафяво каре“ привлича с декорацията от сатенени фитили в резедав цвят и панделката на деколтето.

 

Тайорен сукман

 

А сукманът с А-образна долна част „Сиво каре“ от вълна и полиестер е със сини фитили. И двата модела са от вълнен плат, много подходящи за студения сезон, комбинирани с дебела блуза.

 

сукман с а-образна долна част

 

Сукман туника

Този модел е подходящ за по-закръглени дами, за да скрие по-широките талия и бедра. Дължината на сукмана трябва да е под коляното, дори макси. Но и дамите с по-слаби фигури могат да го предпочетат, тъй като е удобен и осигурява хладина през летните дни.

Съчетаване на сукмана с горна дреха

Тъй като това е модел, съчетаващ удобството на роклите с това на полите, изберете от гардероба си сако, болеро или жилетка, за да получите завършен тоалет за студения сезон. Можете да изберете и ретро ефект, с широк триъгълен шал, който заменя жилетка.

Сукманът и блузите

По отношение на съчетаването с ризи и блузи сукманът е универсален. За лятото всяка тениска ще изглежда добре под лек сукман от тънък плат. За по-студено време комбинирайте с ризи и блузи.

Коланите, бижутата и шапките към сукмана

Сукманът изглежда много добре, когато подчертаете талията с колан в подходящ цвят. Имате възможност да съчетаете чанта, колан и обувки в един и същи тон. Още едно решение е коланът от плат – може да е от плата на блузата; това ще създаде много ефектна визия.

Бижутата за предпочитане трябва да са по-неофициални, в тон със стила на сукмана като дреха за всеки ден.

Допълването с шапка – широкопола сламена през лятото или по-малка от плътна материя през студеното време, е въпрос на избор. Но с шапка в тон на сукмана тоалетът придобива завършеност.

Изберете своя сукман от предлаганите облекла в нашия бутик и разнообразете гардероба си.