Следете ни

Twelve O'clock » Дамски туники онлайн » Блузи и туники от Twelve O’Clock , с които можете елегантно да прикриете корема
Свободна блуза от шифон

Блузи и туники от Twelve O’Clock , с които можете елегантно да прикриете корема

По време на отпуската, с насладата от вкусната кухня и желанието да опитате от колкото може повече любими, интересни и непознати ястия, коремчето може да се позакръгли малко повече. Заобленото коремче може да бъде особеност на фигурата, а отпуската благоприятства за подчертаване на тази особеност.

Но вие имате обикновено, а същевременно мощно средство да го прикриете – това е вашият гардероб, с подходящи модели, които ще прикрият заоблеността, ще създадат впечатление за хармонично разпределяне на пропорциите. Ето един кратък курс по това умение с модели от Twelve O’Clock.

 

 

Ансамбъл с дълга блуза върху шорти, панталон или пола

Когато е студено, дългото сако или жилетка ще издължат фигурата и ще намалят закръглеността в областта на корема. Но в летните горещини не се носят връхни дрехи. Затова изберете блуза, която е по-дълга, за цялостно издължаване на фигурата.

Туника и рокля в едно, със свободна линия, във весели летни цветове – това е един от моделите, които просто трябва да имате. Заедно с универсалността на туниката „Огнени орхидеи“ – веселата щампа на материята от 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан, получавате предимството на силует, който ще прикрие леката заобленост в коремната област.

 

туника тип рокля

 

Потникът „Феерия“ е универсално решение – от лека материя, 70% лен и 30% памук, в отлично съчетаващ се с всичко бял цвят. Асиметричното оформяне на долната част също ще допринесе за отклоняване на впечатлението от закръгленото коремче.

 

свободен потник

 

Шифонена дълга блуза – леко решение за лятото, нали? Ето предложението ни: блузата „Шифонена нежност“, от 60% вискоза и 40% полиестер. Красивите розови цветя върху сив фон, наборът около деколтето и вашата усмивка ще бъдат декорациите за вашия специален вид, а мекотата на плата ще прикрие елипсата на коремчето.

 

Шифонена дълга блуза

 

Какво по-хубаво съчетание за издължаване от дължина и десен на райета в туниката? Ето модела от Twelve O’Clock – с веселото название „Латино“ – втална туника. Латино цветовете в кафявата и керемидената гама, се преливат в леката материя от 95% полиестер и 5% еластан. Тази туника ще ви привлече и с интересното оформяне на деколтето със сатенено бие тип огърлица. Тя е леко вталена, затова подхожда при леко заобляне в коремната област.

 

втална туника

 

Дълга туника с гол гръб, на цветна щампа – задължителна за лятото

Това е моделът на Twelve O’Clock “Всекидневен абстракт“ – туника от трико. В нея ще намерите събрани всички елементи, които са ви необходими – лека материя от 95% и 5% еластан, гол гръб и дължина до под коремната област, както и весел летен принт на цветя. А това, което ще направи туниката бижуто във вашия гардероб, е дантелената качулка. С тази туника ще привличате вниманието със свежест и уникалност.

 

туника от трико

Туники за по-закръглени дами

При дамите, при които и общата заобленост, и закръглеността на корема са малко по-изразени, Twelve O’Clock има цветна, весела, красива и удобна колекция от туники.

Една от тях е свободната туника „Полски цветя“ – както очаквате от името, върху материята ще греят багрите на летните цветя в полето. Маковете върху бежовия фон освежават модела от шифон, с 60% вискоза и 40% полиестер, с асиметричният подгъв.

 

Туники за по-закръглени дами