Следете ни

Twelve O'clock » Дамски туники онлайн » Да бъдем по-елегантни, като прикрием излишните килограми с дамска туника
туника с дантелени ръкави

Да бъдем по-елегантни, като прикрием излишните килограми с дамска туника

Зимата е сезонът, през който килограмите се трупат по-лесно. Нямате толкова възможности за разходки, както през лятната отпуска, а и по празниците събиранията не минават без солидно хапване. За дамите най-проблемната област е ханшът. Там килограмите се трупат най-бързо.

Оставете вталените дрехи в гардероба

Когато ханшът наедрее, вталените дрехи трябва да останат в гардероба и да изчакат топлия сезон, когато ще е по-лесно да стопим няколко излишни килограми.

Свободно падащата туника – правилният избор за прикриване на понаедрелия ханш

Туниката е универсална дреха. Тя съчетава ефектността на роклята и удобната по-къса дължина. Освен това има предимството, че при свободно падаща разкроена туника се прикриват заоблените извивки в ханша. Широката туника ще се съчетае лесно и с панталон, и с пола.

Материята за туника

За зимния сезон акрилът е предпочитан и за туники. С моделите на Twelve O’Clock  туника „Ледени цветя“ и „Огнени цветя“ ще имате акрилни туники, които предлагат цветна щампа като декорация.

туника ледени цветя

 

Вискозата е друга предпочитана материя, подходяща за всеки сезон, в различни цветове, като моделите на Twelve O’Clock туника „Лила“ и „Пясъчни рози“.

разкроена туника

Цветовите решения за туниката

С предимството на широката туника ще избегнете необходимостта да търсите черен или тъмен цвят, за да прикриете широкия ханш. Изберете цветови решения в унисон с цветовата гама на гардероба си, едноцветни или щампирани. С модела дамска туника „Огнени цветя“ на Twelve O’Clock щампираното трико ще внесе весела нотка във вида ви, а асиметричните ръкави са определено акцент, който ще привлича вниманието.

туника от щампирано трико

Заложете на ефектния лилав цвят на модела ни на разкроена туника „Лила“. Това е цвят, който отива на всяка жена.

В Twelve O’Clock се стараем да ви предложим и цветови решения и шарки, които ще ви направят неповторими. Заслужава си да се спрете на модела ни туника с шифонен гръб „Златна калинка“. Меките цветове са подходящи за всяка дама, за ежедневието и за по-специални случаи. Оригиналното тук е решението на шарките на гърба – в стил „Калинка“. С този модел ще ви забележат веднага.

туника с шифонен гръб

Елементите, които допринасят за разнообразието от модели

Когато искате да прикриете ширината на ханша, е добра идея да заложите на акценти в други елементи на туниката. Ръкавите са единият елемент, който веднага ще привлече вниманието, с асиметрични решения, както при моделите ни „Ледени цветя“ и „Огнени цветя“. Ръкавите могат да бъдат решени и в стил шифон, както в модела ни разкроена туника „Пясъчни рози“. А с ¾ ръкави туниката ще ви предложи допълнително удобство.

разкроена туника

Разкрояването под бюста е основно решение за прикриване на ханша. Като пример отново ще споменем модела „Пясъчни рози“. Всъщност с него имате разнообразие от елементи, които впечатляват във ваша полза – както разкрояването под бюста, така и шифонните ръкави. Този модел ще изтъкнем и с решението на деколтето – интересно решение на деколте „виет“, характерно за женствените решения на туники и рокли.

Когато избирате подходящ модел туника, можете да заложите и на вталяване в предната част, ако държите да прикриете само задната част на ханша. С модела „Златна калинка“, втален в предната част и с шифонен гръб, падащ на меки гънки, ще постигнете този ефект.