Следете ни

Twelve O'clock » Макси мода за дами » Избор на подходящи дрехи, с които да прикрием по-пълните ръце

Избор на подходящи дрехи, с които да прикрием по-пълните ръце

И в ежедневието, и за официални случаи дамите трябва да са привлекателни в оригинални дрехи, рокли, блузи и т.н. Когато обаче ръцете са по-пълни, трябва да знаете как да прикриете това малко несъвършенство и да създадете обща привлекателна визия.

 

Вариантите на ръкави, които трябва да избягвате

Един от неподходящите варианти е доста къси ръкави, които покриват около 5-6 сантиметра надолу от рамото. Те завършват точно там, където ръката е най-пълна, и подчертават тази закръгленост.

 

Друг неподходящ вариант е рокля или блуза с ръкави тип балон, тъй като такива ръкави само ще засилят впечатлението за закръгленост.

 

Блузи и ризи, с които ще прикриете заоблеността

Не само през студения сезон, но и при по-топло време дългите ръкави са класически начин да прикриете пълнотата. Ръкавите от прозрачен плат или от дантела само ще загатнат очертанията на ръцете, без да ги подчертават. Комбинацията от плат с прозрачна материя или дантела за ръкавите е много ефектна.

 

Предлагаме ви ефектния модел потник „Африка“, комбиниран с туника „Ирис“ като универсална дреха, подходяща и за по-официални случаи, и за ежедневието, съчетан с клин или панталон. Класическата линия и триъгълното деколте на този модел на Twelve O’clock не дават възможност за създаване на впечатление за обемност. Съставът на материята е 95% полиестер и 5% еластан. Дантелените ръкави прикриват заоблеността на ръцете.

потник с туника

 

Неутралната сиво-розова гама също ще ви придаде излъчване на стил, с вталената блузата на Twelve O’clock „Сиво-розова дантела“. Моделът е втален и не придава допълнителен обем. Дантеленият реглан ръкав се спуска над заоблеността на ръката и загатва линиите. Съставът на материята е 60% полиестер, 37% вискоза и 3% еластан.

Вталена дантелена блуза

 

 

 

За официални случаи можете да изберете бялата нестандартна риза тип туника „Протокол“. Присъствието на еластан в материята, позволява ризата да бъде едновременно елегантно стилна и удобна, така че да не бъдете ограничавани в движенията на ръцете и да се чувствате комфортно дори и през дългия работен ден.

 

риза тип туника

 

Жилетката за дами със заоблени ръце – нестандартна комбинация на черно и цветна щампа

Жилетката също може да бъде основен елемент в облеклото ви този сезон. Удобството на този вид дреха е добре познато. Тя няма да изтъква заоблеността на ръцете ви, когато е комбинация от черно и цветна щампа, която да внесе цветност и привлекателност.

 

Ефирната жилетка „Ледени цветя“ на Twelve O’clock, от 100% акрил, привлича с декоративното закопчаване и с щампата на гърба и ръкавите. Ефектната комбинация от черно и синьо ще ви придаде елегантност, а ръкавите ще се спускат меко над заоблеността на ръцете. Комбинацията от цветове е универсална и лесно ще я съчетаете с едноцветни поли и панталони. Особено ефектно ще бъде съчетаването с черна пола или панталон. А когато допълните с аксесоари в един от двата цвята, сте готови и за официален случай.

 

Класическа жилетка