Следете ни

Twelve O'clock » Мода за бизнес дами » Нежни облекла за силни жени – дамска бизнес колекция на Twelve O’clock
дамска бизнес колекция на Twelve O’clock

Нежни облекла за силни жени – дамска бизнес колекция на Twelve O’clock

Бизнес облеклото за дамите има своите правила. Сдържаната елегантност е основната линия, на която се подчиняват всички елементи. Но всяка бизнес дама трябва да излъчва нежност. На тази мисия е посветена новата модна колекция за бизнес дами на Twelve O’clock.

Свежестта на бизнес облеклото е задължителна – освежете цветовете

До скоро се смяташе, че за бизнес тоалет подхождат само моделите с бледи или приглушени цветове. Нека разчупим тази представа и внесем свежест и нежност. Виненият цвят, меланжът, комбинациите на контрастни цветове, като черно и жълто например, или черната дантела – тези са само някои от десените, с които бизнес облеклото може да блесне и да очарова. Не се придържайте само към традиционните черно и сиво, или към райето – неизменните десени за дамско бизнес облекло. Разширете цветовата гама и покажете женствеността си.

Дълбоките деколтета, прозрачните блузи и прекалено късите поли продължават да бъдат табу

Средата в офиса предполага сдържаност, без разголване. Дълбокото деколте е подходящо за вечерна рокля, но е неуместно в бизнес обстановка. Прозрачната блуза също е неподходяща за ежедневна работа и за бизнес срещи. Що се отнася до късата пола, само ако е умерено къса, малко над коляното, тя може да бъде добър избор.

 

 

Роклите от колекцията на Twelve O’clock

Неизменната малка рокля, която не е прекалено вталена и прекалено къса, е добър избор за офиса. Моделът Little Brown Dress впечатлява с асиметричното решение. Деколтето не е дълбоко и е оформено много интересно.

офис рокля

Класическото бяло на правата къса рокля Джаки е привлекателно с интересното задигане на деколтето и асиметричните щампи.

Права къса рокля

Ще впечатлите с комбинацията в черно и жълто на спортно елегантната рокля Игра на цветове. Елементите от жълто трико закачливо освежават черната спортно-елегантна рокля.

Спортно-елегантна вталена рокля

Моделът къса сатенена рокля Нюанси впечатлява с материята – светлосин сатен, комбиниран с кадифето на ръкавите и колана.

Къса сатенена рокля

Блузите на Twelve O’clock впечатляват с мекота и греят с ярки цветове

Женствена нежност струи от модела бяла официална риза Дантелено жабо. Романтичните буфан ръкави и разкошното жабо от дантела са вечни елементи, символ на женствеността.

 бяла официална риза

Ще грейнете с модела бизнес риза Червена панделка – тя също е с буфан ръкави, но е допълнена и с яка-панделка.

бизнес риза

А защо не впечатлите с десен на точки? С модела делова риза Дъжд от точки ще разнообразите вида си в комбинация с едноцветен панталон или пола. Разчитайте на буфан ръкавите и яката-панделка да очароват.

делова риза

Полите на Twelve O’clock – олицетворение на елегантност

Елегантността е постигната, когато облечете вталената пола Елеганца. Черният сатен е изцяло в бизнес стила. Акцентите – ажурният елемент долу и златистият цип на гърба – правят модела неповторимо нежен.

вталена бизнес пола

Цепките в бизнес облеклото не са добра идея. Но с вталената бизнес пола Протокол в сиво ще промените това схващане. Цепката отпред е дискретна, а веревната платка добавя още една сдържана закачка.

вталена бизнес пола

Панталоните в бизнес облеклото – не само в черно

Променете представите за бизнес панталони в черно, внесете мекотата на меланжа с деловия панталон Меланж. Сатененият колан, кантът и сребристият цип са ненатрапващи се, но определено нежно женствени акценти.

делови панталон

Открийте за себе си и за другите очарованието на цвета бордо със спортно елегантния модел панталон Бордо. Еластичният памучен сатен излъчва мекота, а съчетаването с черна блуза или сако е впечатляващо.

спортно елегантния модел панталон