Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Актуални материи и десени в дамската мода за 2016 година
вталена рокля

Актуални материи и десени в дамската мода за 2016 година

Летният сезон на 2016 година ще ви покани за много цветове и разнообразие на принтове в рокли, блузи и други дамски дрехи. Памукът ще преобладава, като универсалната материя за лятото. А с Twelve O’Clock лесно ще обновите гардероба си с актуални десени и материи.

 

Материите – с тях кожата ви ще диша и ще се чувствате леко

Памукът е основната материя в моделите ни. В горещия сезон нито една друга материя не се грижи така нежно и всеотдайно за комфорта ви, позволявайки на кожата ви да диша. Разгледайте предложенията ни за памучни рокли, като моделите „Градински облак“ – бяла рокля, или вталената рокля „Дижон“  – в модния за сезона цвят горчица.

Къса рокля

Още едно предложение е моделът памучна рокля „Джаки“ – той показва и вечната впечатляваща комбинация  на бяло и черно, която остава една от основните в модата за сезона.

памучна рокля

Не сме забравили и лена, още една любима материя за лятото: моделът ни рокля от лен и памук „Сърцето на океана“, от лен и памук, също осигурява комфорт през горещите месеци.

рокля от памук и лен

 

Принтовете – преобладаващи в летните дрехи

Принтовете нахлуват навън през лятото, красейки рокли, блузи, поли, привличайки с цветове или оригинален дизайн. Поддайте се на очарованието им и няма да сбъркате. С тях и семплият модел се превръща в бижу.

рокля трико принт

Райето – неизменният десен, присъстващ и това лято

Райето е класически десен, който впечатлява и издължава, когато райето е разположено вертикално. Можете да намерите различни цветови комбинации в моделите на райета за лятото. Моделът вталена туника „Латино“ ще ви привлече с огнените цветове, създаващи настроение както при латино фиеста.

Вталена туника

 

Помислили сме и за решение с хоризонтално райе, както в модела на Twelve O’Clock къса рокля „Зебра“, който обаче е много повече от модел на раирана рокля – погледнете само цветния бордюр в долната част.

къса рокля

Геометричните принтове

Тези принтове имат своето очарование, което струи от модела ни рокля „Сини ромбове“ – с нея ще се чувствате специални.

 рокля от щампиран памук

Флоралните принтове

Какъв по-подходящ принт за лятото от цветята? Ние в Twelve O’Clock знаем това и сме готови с флорални принтове. Орхидеите в модела дълга рокля „Пантеон“, заедно с дължината макси на роклята, я правят впечатляваща.

дълга рокля

А пастелните цветове на туниката „Пясъчни рози“ ще допаднат на дамите с предпочитания за цветове пепел от рози и бледолилав. Нежността присъства в моделите ни, затова веднага ще ви привлече блузата на Twelve O’Clock “Шифонена нежност“. Не само градинските, но и полските цветя имат своето очарование и място сред принтовете – доказва го туниката ни „Полски цветя“, която привлича и с асиметричната си кройка.

Асиметрична свободна туника

Внесете очарованието на цветята в новия си гардероб с потниците „Лято“ и „Палитра“ – пастелните тонове на цветята са привлекателни. Моделът потник с гол гръб „Лято“ е с предница на цветя и панделка около врата, с черен гръб.

потник с гол гръб

Не по-малко оригинален е моделът „Палитра“ с драперията на гърба.

 

Животинските принтове – впечатляващи и различни

Принтовете на животни и птици са винаги интересни. В нашите модели ще намерите различни принтове, които ще ви грабнат. Често комбинираме впечатляващ принт с впечатляващи елементи в модела. Роклята „Нощни чайки“ от плисирана вискоза, с принт на чайки, е подходяща както за ежедневно носене, така и за по-специални случаи.

рокля от плисирана вискоза