Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Актуални цветови съчетания в дамската мода
Риза Дъжд от сини точки

Актуални цветови съчетания в дамската мода

Годината започна и скоро ще е пролет. Време е да обновите гардероба си. Необходимо е да изберете новите дрехи в актуалните за тази пролет цветове. Така заедно със свежестта на пролетта в живота ви ще проникне свежестта на модата.

Съчетаването на пастелни и ярки цветове

За пролетта на тази година са особено актуални спокойните, меки тонове в съчетание с дръзки, игриви цветове. От една страна, успокояващите пастелни цветове ще внесат спокойствие, а от друга, ярките цветни елементи ще привличат вниманието и ще зареждат с енергия.

Слънчево настроение с цвят лютиче

Този цвят ще ви облее в слънчево настроение. Жълтото се свързва със слънчевата светлина. То се съчетава много добре с неутрален черен цвят. Изберете модела рокля на Twelve O`clock „Игра на цветове“ – рокля, решена в жълто и черно. Елементите от жълто трико правят тази спортно-елегантна рокля впечатляваща.

рокля на Twelve O`clock „Игра на цветове“

Червеното – цветът на фиестата

Червеното е огнен цвят, който ще зареди с енергия. Подходящо е за блуза или риза в съчетание с неутрален цвят. Моделът на риза „Червена панделка“ на Twelve O`clock е особено подходящ тази пролет – яркочервената риза впечатлява не само с буфан ръкавите, но и с яката-панделка. Съчетайте с панталон или пола в пастелен цвят и бъдете в крак с модата.

риза „Червена панделка“

Зеленото – цветът на пролетта

Яркозеленият цвят внася свежестта на разлистването. Блуза или туника в яркозелен цвят можете да съчетаете с пастелни или неутрални цветове на полата или панталона. Вталената пола „Бяло букле“, полата „Кафяв меланж“ с висока талия, или панталонът „Меланж“ са някои от предложенията на Twelve O`clock, заедно с едно по-оригинално решение – гащеризонът „Протокол“.

Вталената пола „Бяло букле“

Моделът на гащеризона – с ревер и шал яка, е подходящ както за ежедневието, така и за по-официални случаи.

Пастелните цветове

За пролетта на тази година на мода са и редица пастелни цветове: люляково сиво, бледо синьозелено, блед прасковен цвят, бледосиньо, цвят „ледено кафе“.

На младите дами предлагаме оригиналната рокля “Candy”. Тя е решена в пастелно сиво, с асиметрична долна част и горна част, оформена като корсет с шал яка.

рокля “Candy”

Друго предложение на Twelve O`clock е роклята „Ирис“, в сиво, с впечатляваща разкроена и асиметрична долна част. Сред ризите можем да препоръчаме модели като „Дъжд от сини точки“ и „Класик люляк“. Бежовата блуза с подвижна декорация тип панделка и блузата от сиво-розова дантела, както и по-ретро моделът на блузата „Шерлок“ са някои от другите ни предложения.

блузата „Шерлок“

Съчетайте настоящия си гардероб с нови покупки и бъдете в крак с модата

Съчетайте пастелната блуза с ярък панталон, пола, шал или аксесоари и ще спазите правилата на модата за тази пролет. Подберете дрехите от гардероба си, които ще ви поддържат в крак с модата, и изберете нови модели, за да постигнете модни съчетания. Експериментирайте с аксесоари в различни цветове – необичайните съчетания освежават.

Нетрадиционните съчетания на цветовете

Добре познатите правила за съчетаване на цветовете, като синьо и жълто, бежово и кафяво, и т.н., могат да не се спазват тази пролет. Предложенията на световните водещи дизайнери са доста необичайни, последвайте ги, за да постигнете оригиналност и модно звучене. Какво ще кажете за едно такова предложение – оранжево в съчетание с лилаво? Или за цвят тюркоаз в съчетание с цикламено?