Следете ни

Twelve O'clock » Дамски поли » Какви дрехи да облечем, за да сме зашеметяващи на първата среща
Пола с цветна щампа

Какви дрехи да облечем, за да сме зашеметяващи на първата среща

Първата среща създава у кавалера ви първото впечатление и е много важна. А както всички знаем, „по дрехите посрещат“. Важно е да се подготвите с подходящ тоалет, за да направите неотразимо първо впечатление. А това впечатление трябва да бъде от образа на женствена и очарователна дама, облечена с вкус, знаеща как да изтъкне личността си с тоалета, избран за така важната среща.

 

Женственото очарование се постига с рокля

Въпреки че панталонът отдавна е основна дреха в гардероба на почти всяка дама, за първа среща трябва да облечете рокля. Тази дреха е най-женственият тоалет, тя подчертава достойнствата на фигурата, а и скрива недостатъците, с подходящо подбран модел.

Важно е да подберете модел, който впечатлява не със сложност, а със семпла ефектност. Изберете модела рокля „Волани“ на Twelve O’Clock, чийто приятен пастелнозелен цвят подхожда на всяка дама, а воланите ни връщат в старите времена, когато широката пола с такава кройка е била задължителна за дамите.

 

рокля „Волани“

 

За светлокоси дами с бяла кожа е много подходящо да се облекат в синьо. Роклята на Twelve O’Clock „Византия“ комбинира синя материя с мозаечна щампа на бордюрите.

 

вталена рокля

 

Друго красиво решение в синьо е моделът рокля в синьо „Градация“ – това е уникален модел, с изпълнение на предницата и задната част в различни цветове.

 

рокля в синьо „Градация“

 

Лекото деколте или малка цепка загатват нежността на дамата по ефектен начин

Когато държите да сте впечатляващо женствени, е добре да покажете мъничко разголеност. Мъничко, не прекалено. В никакъв случай не е добре деколтето да е дълбоко или да изберете модел с дълбока цепка.

Много подходящи са роклите „Ин и Ян“. Моделът е в два цвята – лилаво и черно. Деколтето на роклята е асиметрично, красиво оформено с дантелена платка – достатъчно украшение на семплия модел.

 

къса лилава рокля

 

Дължината на тоалета – рокля или пола

Избягвайте прекалено къса рокля или пола, заложете на умерена дължина. Дължината трябва да е около коляното, а още по-ефектна е макси дължината.

 

Полата с цветна щампа – идеална за първа среща

Ако предпочитате съчетанието на пола и блуза, което ви гарантира по-голямо разнообразие на тоалети, а навън е лято, изберете пола със свежа щампа, съчетана с бяла блуза.

Единият вариант е моделът на Twelve O’Clock пролетно-лятна пола „Сатенени пеперуди“. Светлосинята щампа и белият фон създават приятен контраст с летния тен.

 

пролетно-лятна пола „Сатенени пеперуди“

 

Другият модел на Twelve O’Clock e разкроената пола „Морско дъно“. Полата е разкроена, с дантелена лента в долната част, оформена като бордюр. И тази пола, решена в светлосиньо и бяло, е много подходяща за женствен летен тоалет за очароващо първо впечатление.

 

 разкроена пола

 

Обувките

Обувките на висок ток са задължителни. Ако сте високи, може да са с малко токче, но във всички случаи токовете правят походката по-привлекателна. Съчетайте обувките с чанта в същия цвят. А може би е време за нови обувки и чанта? Струва си да направите такава покупка, подготвяйки се за първата среща, особено ако сте направили покупка, възползвайки се от нашите предложения. Един изцяло нов облик е подходящ за ново начало, с първа среща с нов човек в живота ви.