Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Модна къща Twelve O`clock облича водещите на телевизия Bulgaria ON AIR
Модният дизайнер на Twelve O'clock Ангел Дулчев

Модна къща Twelve O`clock облича водещите на телевизия Bulgaria ON AIR

Twelve O`clock допринася за стилността и привлекателността на водещите от Bulgaria on Air

Модният бранд Twelve O`clock се наложи на пазара със съвременни модели и аксесоари за дами, които държат да блестят с женственост и в ежедневието. Признание за екипа, който създава облеклата на модната къща, е фактът, че водещите в Bulgaria on Air се обличат в модели на  Twelve O`clock.

Дизайнерът Ангел Дулчев създава прекрасните модели на Twelve O`clock и с голяма част от тях облича водещите на телевизия Bulgaria ON AIR.

екип на телевизия Bulgaria on Air

Модата диктаторка или приятелка е за жените и дали важи това мото и за жените на екрана?

„Модата трябва да е приятелка на жената. Ако една жена не се чувства удобно в дрехата, която носи, тя няма как да изглежда добре. Самото излъчване, когато носиш нещо подходящо за тебе е различно – много по-красива и много по-женствена.“ – споделя Ангел Дулчев като специален гост на предаването ДНЕС по телевизия Bulgaria on Air.

„Най-вече черпя вдъхновение от материала – след като го купя създавам от него най- подходящата рокля. Много често също така получавам вдъхновение от приятели и от хората на улицата. След това го доразвивам като го пречупвам през нашата призма.“

Twelve O'clock облича елевизия Bulgaria ON AIR

Какви са изискванията, с които трябва да се съобразява дизанера при създаване на модели за телевизионни водещи?

„Изискванията, които трябва да спазвам са свързани с бизнес облеклото. Много лесно и приятно се работи с екипа на телевизията. Работата е благодатна и вдъхновяваща.“

„В дрехите може да има известен сексапил, но той трябва да бъде много умерен. Цветовете трябва да са добре съчетани – обикновено се приема ограничението от 3 цвята в един тоалет.“

водещите на телевизия Bulgaria ON AIR

Кои десени не са подходящи за телевизията?

Операторите и режисьорите в телевизията никак не обичат десени с карета и точки. Те създават зрителна илюзия и едно трептене на дрехата, което не е подходящо за пред камера.

За да изглеждат добре пред екрана, дрехите трябва да са с чисти цветове.

Bulgaria on Air – телевизия, която ви предлага разнообразие от актуални предавания, новини, филми и всичко останало

Още след създаването си през септември 2011 г. телевизия Bulgaria on Air привлича вниманието с редица актуални програми и новинарски емисии, филми и други предавания. От 19 октомври 2015 г. заедно с Bloomberg създават нов канал с бизнес и икономическа насоченост – Bloomberg TV Bulgaria.

модни облекла от Twelve O'clock

Жените в екипа на Bulgaria on Air

Чаровните дами в екипа на телевизията работят за създаването на интересни предавания, поднасянето на новини, обсъждането на социални теми. Нов член на екипа, от есента на 2015 г., е Десислава Атанасова, репортер и водещ, която се интересува от социални теми. От същото време в телевизията работи и Кристина Михайлова, също репортер и водещ, която споделя интересите на Десислава Атанасова, търси отговори на актуални въпроси.

Доника Ризова, която е автор, както и водещ на „Медиите ON AIR“, има номинация за наградата на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ за 2014 г. и е отличена със „Златно перо“ от СБЖ за 2011-2012 г. Елена Пенчукова е позната като водещ на токшоуто „На твое място“. Ирина Белчева е специалист по ПР и реклама и водещ на сутрешното предаване „Десет“. Ганиела Ангелова е автор на редица документални филми, а в България Он Еър води публицистично предаване.

Модният бранд Twelve O`clock