Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Модни предложения от Twelve O’Clock за фигура тип круша

Модни предложения от Twelve O’Clock за фигура тип круша

Фигурата тип круша се характеризира със слаба горна част на тялото и по-широки от раменете бедра, както и с тънка талия. За да балансирате и да създадете хармоничност, трябва да подчертаете горната част, както и да й придадете обем. И обратното, що се отнася до долната част, трябва полата, панталонът или долната част на роклята да са по-прибрани, в по-тъмни цветове.

 

Рокля или сукман с А-образна линия

А-образният силует е особено подходящ за силует тип круша. Той е прибран и създава впечатление за баланс. Неутралните цветове като бежовия са особено подходящи. Когато изберете сукман, той ще ви даде възможност да разнообразявате с различни блузи под него. Предлагаме ви сукмана на Twelve O’clock “Кафяво каре“, от 85% вълна и 15% полиестер. Освен А-образната линия ще ви привлекат и декоративните резедави сатенени елементи и закачливата панделка.

Тайорен сукман

Издължаване с вертикални комбинации на материи

Издълженост можете да постигнете и с вертикални комбинации на едноцветна и щампирана материя. И тук черното е най-честият избор за едноцветната материя, поради универсалността на съчетаване и също толкова важно – поради вталяващото впечатление. Един по-различен модел на Twelve O’clock с такава комбинация е вталената рокля „Папратов танц“. Тук вертикалното съчетание на черно с огнения цвят на щампата се допълва от острото деколте, което също е основен елемент за балансиране при фигура тип круша. Роклята е от 95% полиестер и 5% еластан.

 

Вталена рокля от трико

 

Издължаване с V-образно деколте

Есента идва с меки цветове, бежови, кафяви, златисти. Да добавим към тях сивото, класически цвят, с модела на Twelve O’clock  рокля от еластично плетиво „Есенно утро“. Тази рокля е с V- образно деколте, а полата е А- образна – препоръчваме този силует за пола за фигура тип круша.

Рокля от сиво еластично плетиво

 

 

Съчетание на светла горна част и тъмна долна част

Светлите цветове добавят обемност, а сред моделите на Twelve O’clock има много привлекателни блузи в светли тонове, така че имате богат избор.

 

Роклята „Бели панделки“ е ефектно съчетание на горна част в светли тонове и тъмна долна част. Допълнително предимство на този модел от 70% вълна и 30% полиестер са обемните ръкави. Щампираният шифон на бели панделки в горната част контрастира ефектно с тъмната долна част на роклята.

Елегантна рокля

 

Пола с висока талия

Високата талия е още един начин за балансиране при фигура тип круша. Предлагаме и модела на Twelve O’clock вталена пола „Черен меланж“ с висока талия, изработена от 80% вълна и 20% полиестер. Комбинирайте я с риза „Червена панделка“, от 85% памук и 15% еластан, за ефектен контраст. Ризата е с буфан ръкави, което е още едно предимство за вашия тип силует, за придаване на обемност в горната част.

Вталена пола

Обемна блуза, с набор или с буфан ръкави

Обемната блуза е подходящо решение за фигура тип круша. Тя ще създаде обемност в горната част. Ризата „Грамофон“ на Twelve O’clock от 80% памук и 20% вискоза е чудесен избор, тъй като е и с ефектни дантелени декоративни платки на раменете и дантелен колан. В задната част блузата е с удължаване. Можете да я носите със или без колан. Моделът „Червена панделка“, препоръчан по-горе, е също отлично решение.

Свободна риза