Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » С какво да се съобразяваме, когато носим дамски клин

С какво да се съобразяваме, когато носим дамски клин

Дамският клин е удобна дреха, която подхожда и за дома, и за излизания. Той е не просто вариант на панталона. За дамите клинът се превръща в още един женствен акцент към облеклото. Често виждате и знаменитости като Кендал Дженър на снимки уловени на улицата – те също оценяват клина като удобна дреха. За да изглеждате добре, не е достатъчно да съчетаете цветово блузата, пуловера или сакото с клина. Ето още някои съвети, които ще ви помогнат да постигнете привлекателна визия.

Клинът не трябва да е прекалено тесен или широк

Ако сте закръглени, в прекалено тесния клин заобленостите на бедрата ще изпъкнат още повече. А ако сте съвсем слаби, впитият клин ще подчертае още повече това. Обратното правило също е еднакво важно. Прекалено широкият клин е дреха, която ще добави още към заобленостите ви. Изберете клин, който е леко свободен, за да се чувствате удобно в него и да не подчертава прекалено извивките на бедрата.

Материята на клина

Тя не трябва да е твърде тънка, тъй като ще подчертава още повече тялото. Класическата комбинация, която предлага удобство и няма да подчертае прекалено формата на бедрата ви, е полиестер с 5% еластан, както модела на Twelve O’clock – класически клин „Африка“.

класически клин

Клинът от материя с кожен ефект е привлекателен. Но той подчертава всяка извивка на краката и ако сте по-закръглени, това няма да е желателно. По-добър вариант е клин с кожени декорации, като модела на Twelve O’clock три-четвърти клин „Нежен рок“. Този клин е с кожени кантове, които внасят разнообразие.

Три-четвърти клин

Удобството на три четвърти и седем осми клиновете

Те са удобни: могат да се носят не само с ботуши, но и с обувки и цветни чорапи. Подходящи са за млади дами, в комбинация с риза или пуловер. Съчетаването на цвета на блузата или пуловера с цвета на чорапите, както и добавянето на чанта и шал в същата цветова гама, ще създаде ансамбъл, с който ще се чувствате удобно и привлекателни.

Дантелата и клинът

Дантелените бордюри превръщат клина в ефектна дреха и желана част от гардероба ви. Изберете черния клин „Дарлинг“ на Twelve O’clock, чиито дантелени бордюри, заедно с набора в горната му част, превръщат модела не просто в клин, а в ефектен дамски клин. Ако обичате ярките цветове, цикламеният вариант на клина „Дарлинг“ е за вас.

Черен клин

Дантеленият клин е приятно решение за млади дами, които търсят нещо повече от класическия вариант на клина. Еластичен дантелен клин „Изкушение“ на Twelve O’clock привлича с черната дантела, подплатена с трико в горната част, закриващо ханша. Той също е от полиестер, с 5% еластан. Това е чудесен вариант на клин, който да комбинирате с дълга риза или блузон. Комбинирайте го например с блузона „Сърца“ на Twelve O’clock.

клин с черна дантела

Нестандартните решения

Те са много: по-сдържани, като класическия клин от трико „Африка“ на Twelve O’clock, който впечатлява с комбинацията от райета, или съвсем нестандартни решения, като например клина с връзки отзад, избран от Никол Шерцингер. Те превръщат клина в наистина оригинална дреха, която освен удобство предлага и възможност за огромни вариации в моделите.