Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Тоалети и с аксесоари, които мъжете обожават у дамите

Тоалети и с аксесоари, които мъжете обожават у дамите

Мъжкото внимание е комплимент, който се харесва на всяка дама. Приятно е да ви оказват жестове, да ви правят комплименти, да се чувствате харесвани. Всяка дама има своето индивидуално очарование, но от вас зависи да го комбинирате с тоалети и аксесоари, които мъжете обожават да виждат у дамите. Нека разгледаме основните притегателни тоалети, обувки и т.н., които отдавна са известни като въздействащи върху силния пол.

 

Роклята – в черно или червено

Черното е строг цвят, който придава излъчване на сериозност. Затова и мъжете се впечатляват веднага от малката черна рокля. Много е важно да имате такъв тоалет в гардероба си. Моделът вталена рокля „Ин и Ян“ на Twelve O’Clock е особено оригинален с ефектната асиметрична дантелена платка.

 

вталена рокля „Ин и Ян“

 

Съчетанието на черно и бяло е друга строго класическа комбинация, която ще ви открои в мъжките очи. Няма дама, на която това съчетание да не отива и да не й стои като комплимент.  А с уникалното решение на Twelve O’Clock рокля от трико „Black and White“ с вмъкната вертикална бяла платка и бял ръкав няма как да не привлечете погледите. При това не само на мъжете. Но мъжете определено ще бъдат по-впечатлени от дамите, които ще оценят красотата на модела.

 

рокля от трико "Black and White"

 

Червеният цвят със сигурност привлича мъжете, дори като аксесоар. А какво остава за ефектна червена рокля? Изберете роклята с дантела „Малиново вино“ – модел, който е още по-прекрасен от решена в една материя червена рокля, тъй като залага на комбинация с дантелена горна част и 7/8 дантелени ръкави.

 

рокля с дантела „Малиново вино“

Червени обувки и аксесоари

Заложете и на други червени елементи – например комплект обувки и чанта. Такъв комплект е отлично съчетаем с черно, сиво, комбинира се отлично и с тоалет в сребристо.

Колие или гривна в червено са също вашите успешни и ефектни оръжия за привличане на мъжкото внимание. Не забравяйте да комбинирате и с червен лак за нокти.

 

Ах, тази дантела!

Дантелата е създадена да украсява дамите и да привлича мъжки погледи по изкушаващ начин. Особено оригинално решение е черна дантелена риза. Изборът дали под нея да носите боди, или не, е ваш. Но с ризата „Ноар“ от Twelve O’Clock ще съберете веднага погледите – самата дантела, както и буфан ръкавите, просто излъчват струя женственост и съблазнителност.

 

риза с дантела

 

Деколтето – умерено и загатващо, не разкриващо

Мъжете обичат детайли в тоалета на дамата, които не разкриват, а загатват, давайки храна на въображението. Едно средно дълбоко деколте или рокля с едно открито рамо са сигурните начини за постигане на загадъчност и предизвикателство.

Особено препоръчително е комбинирането на пола или панталон в черно с цветна блуза с леко деколте. Деколтето е особено подходящо, когато е остро. Блузата „Африка“ на Twelve O’Clock внася цветност, дава възможност за лесно комбиниране с черните елементи, а деколтето е умерено дълбоко.

 

https://twelveoclock.bg/collections/bluzi-i-tuniki/products/bluza-afrika

 

Обувките на висок ток – задължителни!

Обувките на висок ток правят походката съблазнителна и просто разтапят мъжките души. Така че след избора на рокля или комбинация от пола с блуза не забравяйте да извадите и обувки на висок ток в подходящ цвят. Не е задължително токовете да са прекалено високи – умерената височина от 5 до 8 сантиметра е достатъчна. А ако се чувствате удобно и с обувки с по-високи токове, ще бъдете още по-впечатляващи.