Следете ни

Twelve O'clock » Модни консултации » Цветове в дамската мода през пролетта и лятото на 2016
цветовете на Pantone за 2016

Цветове в дамската мода през пролетта и лятото на 2016

Пролетта и лятото са сезони, който обагрят в свежи цветове градини и паркове. Дамското облекло също разцъфтява в свежи тонове. Институтът за цветове Pantone вече обяви най-модните цветове за сезон 2016. Разгледайте ги и подберете най-подходящите за вас за гардероба си за този сезон. Особено ако планирате пълно обновяване, тези цветове ще ви послужат като ориентир, а палитрата модели на онлайн бутик Twelve O’clock ще ви предложи много решения на едно място.

 

модните цветове за сезон 2016

Източник: http://www.pantone.com

 

Характерното за цветовете за този сезон

Според директора на Института Pantone този сезон ще ни очарова с цветове, които можем да намерим на щастливо огряно от слънцето място. Нека видим кои са тези цветове.

 

Главният цвят – розов кварц

Това е основният нюанс за сезон 2016 г. Той излъчва нежност, лекота и спокойствие. Подходящ е за всички дами и се съчетава много добре с винен цвят. С пола в цвят розов кварц блузата Винен цвят на Twelve O’clock ще се съчетае отлично. Можете да допълните ансамбъла с аксесоари с камък розов кварц.

 

дамската мода през 2016

Източник: https://sokolov.ru

 

Прасковено ехо – един позабравен цвят се връща на мода

Прасковеното ехо е бледооранжев цвят, наричан и още светлокоралов. Този цвят се завръща на предна линия след дълго отсъствие. Ще се съчетае с коралови украшения. А модели като Туника Оранжево, която съчетава прасковеното ехо с черни дантелени елементи, нямат нужда от допълнителни украшения.

 

модни цветове

Източник: https://sokolov.ru

 

Небесносиният цвят на спокойствието

Това е цветът на небето в хубаво време. Ще го намерите в Туника небесно синьо на Twelve O’clock. Разкроената туника е допълнена с тъмносини елементи и бяла панделка, която е подвижна. А ако искате да внесете свежестта на лек дъждец, изберете модела Риза Дъжд от сини точки – вталената риза не се нуждае от допълнителни акценти.

 

модните цветове за сезона

Източник: https://sokolov.ru

 

Тъмносиният цвят на дълбока вода

Този цвят привлича с наситеността си, когато погледнете в дълбоко езеро или река. Намерете го и в дамските дрехи, с модела Бизнес стюардеса, решен в тъмносиньо, със сиви платки на раменете. Вталената ризата Протокол, изчистен модел, също е решена в тъмносиньо и се съчетава както със светли, така и с тъмни поли и панталони.

 

Институтът за цветове Pantone

Източник: https://sokolov.ru

 

Цветът на лютичето – ярък и импулсивен

Това е яркожълт цвят, смело изтъкващ слънчевата топлина и вашата индивидуалност. Можете да потърсите модел, решен изцяло в цвят лютиче, или да изберете модел с яркожълти елементи, като спортно-елегантната роклята Игра на цветове на Twelve O’clock. Яркожълтият цвят се съчетава отлично с тъмносин.

цветовете на дамската мода

Източник: https://sokolov.ru

 

Люляковосивият цвят – по-свежа разновидност на добре познатия сив цвят

Сивият цвят е сред основните, както за мъжкия, така и за дамския гардероб. Люляковосивият ще разнообрази палитрата на гардероба ви с моден акцент в съответствие със сезон 2016 г. Това е цвят, който лесно се съчетава с много други цветове. Той е особено подходящ за рокли, блузи и туники. Модна къща Twelve O’clock предлага класическа вталена риза Класик Люляк в нежен лилав, изработена от материя със сътав 90% памук и 10% полиестер.

 

какви цветове са на мода

Източник: https://sokolov.ru

 

Кафе с лед – не само за разхлаждане, но и основен цвят за сезона

Това е привлекателен, мек цвят дами. Изчистената Бежова блуза на Twelve O’clock е с два акцента – буфан ръкавите и подвижната декорация. Ще се съчетае отлично с бежова или кафява пола или панталон.

 

избор на десен

Източник: https://sokolov.ru

 

И накрая – яркозеленият вдъхновяващ цвят, огненочервеният цвят на фиестата и морско синият цвят на прохладата

Това са цветовете на огнените страсти и спокойствието на природата – едно великолепно съчетание, с което да посрещнем топлите месеци на 2016 година.

 

модни облекла за 2016

Източник: https://sokolov.ru

 

дамски рокли за лятото

Източник: https://sokolov.ru

 

актуални модели дамски рокли

Източник: https://sokolov.ru