Следете ни

Twelve O'clock » Офис облекло за жени » Бъдете елегантни в делово облекло
делова рокля „Сиво букле“

Бъдете елегантни в делово облекло

Дрес кодът в офиса – тази необходимост за придаване на делови вид, е много важен. Ако работите в офис, знаете какво означава да спазваш изискванията за делово облекло. Сдържаността и елегантността са основни изисквания, а всякакви по-лежерни елементи на облеклото са недопустими.

Какво не е допустимо за бизнес вида в офиса

Ако навън са летни горещини, те се свързват с къси панталонки, деколтета, цветни тоалети, ефирни, често прозрачни материи. Но всички тези символи  на лятото и отпуската не са допустими като елемент на офис облеклото, въпреки трайното им присъствие в лятната дамска мода.

Не е добър тон и да обличате блузи с дължина до кръста, които оголват корема. Деколтетата, дълбоките цепки, голият гръб – всички тези елементи на облеклото оставете за извънработно време, в часовете за отдих.

Строгият бизнес етикет

Това е етикет, който определя строго деловия стил на обличане. Всеки стилен онлайн магазин предлага блузи, поли, панталони, сака за строг бизнес вид.

Характерно за този вид е съчетаването на тъмен костюм с панталон или пола за дамите и светла блуза, обикновено бяла или светлосиня. Блузите трябва да са с дълги ръкави, не се допускат къси, а съвсем лош тон е съчетаването на костюма с блуза без ръкави.

Спори се дали чорапогащите са необходими през лятото, когато сте в офиса. Да, строгите правила за бизнес облеклото изискват непременно носене на чорапогащи.

Строгият стил изисква винаги изгладени дрехи, безупречна прическа и маникюр.

Младежки елементи за по-свеж, женствен и разчупен вид

На младите дами им се иска да са различни, изпъкващи и впечатляващи дори в бизнес тоалет. За тях се грижи Модна къща Twelve O’Clock. Ето вталеното сако „Сатенени крила“ – разнообразие внасят телените копчета, като по-младежки елемент.

 

вталеното сако „Сатенени крила“

 

Подготвили сме и по-романтичен вариант на сако от нашия магазин за дрехи онлайн. Интересно е решението на гърба, с дантела като елегантното сако „Романс“. Но този вариант подхожда, ако в офиса ви има по-разчупен етикет за облеклото.

 

елегантното сако "Романс"

 

Бизнес тоалети като допълнение на костюмите

Ако в офиса ви не се изискват само костюми, можете да разнообразите деловото си облекло с със стилни семпли рокли, права пола тип молив, риза с по-свободна кройка. Изберете от нашия бутик за рокли, за да освежите деловия си тоалет с нови дрехи.

Сивото е много подходящо за рокля, като модела делова рокля „Сиво букле“. Семплата рокля с хастар очертава леко фигурата. Може да се комбинира със сако и е много подходяща за студения сезон.

 

D7K_7899

 

Как да се чувствате комфортно дори в горещия и в студения сезон

Естествените материи ще ви осигурят прохлада и дишане за кожата дори през лятото. Памукът и ленът са задължителен избор. Ето едно предложение – класическата офис риза „Люляк“, с класическа кройка, в нежен лилав цвят.

 

класическа офис риза „Люляк“

 

А в студеното време пуловерът под сакото напълно се вписва в деловото облекло. Разбира се, трябва да е в класически цвят – черен, тъмносин, а може и сив.

Обувките – могат ли да са с ниски токове

Високите токове придават неповторима елегантност на походката. Но ако сте на крак цял ден, няма да сбъркате, ако обуете обувки с ниски токове. Подберете елегантен модел и той ще се съчетае чудесно с костюма ви.