Следете ни

Twelve O'clock » Офис облекло за жени » Делово облекло за силни жени от модна къща Twelve O`clock
бизнес облекло

Делово облекло за силни жени от модна къща Twelve O`clock

Деловото облекло – сдържана ефектност и немачкаемост

Деловото облекло е основна част от гардероба на работещите дами. Това е комбинация от дрехи, които са в сдържани тонове, без излишни декорации, лъскавини и деколтета. За деловото облекло е важно също така да не се мачка лесно. На изискванията за модно, но и ефектно делово облекло ще отговорят предложенията на модна къща Twelve O`clock, част от тях включени в нашата колекция делово облекло „Нежни облекла за силни жени“.

Ефектността на нашите облекла се постига с качествени материи. Те съдържат естествен компонент, като памук или вълна, но са допълнени и с еластан, за да поддържат добър вид на костюма, панталона, блузата, полата. За панталоните е удобна комбинацията от полиестер, вискоза и еластан.

 

 

Панталоните за бизнес облекло

Панталонът предоставя несъмнено удобство, но е и класически елемент от облеклото на дамите в офиса. Добре е да е едноцветен и с ръб, това е класическият делови модел. Независимо дали е едноцветен или в дискретно райе, панталонът лесно се комбинира с бяла, сива, синя и т.н. блуза. Гащеризонът е разновидност, която ще ви хареса. Моделът на гащеризона „Протокол“ привлича не само с райето, но и с шал яката и колана. При панталоните също има възможности за разнообразяване с различни модели, като панталона с висока талия на модна къща Twelve O`clock.

гащеризон „Протокол“

Блузите за бизнес дами

Добре е блузите също да са едноцветни, тъй като съчетаването на повече от три цвята в целия ви тоалет е прекалено пъстро като резултат и не е в тон с деловата обстановка. Една идея за добавяне на трети цвят към ансамбъл от бяла блуза и черен панталон е фишу в трети цвят – червен или син например. Ризите-боди са много удобни за съчетаване с панталон. Моделът „Риза боди плисе“ на Twelve O`clock е пример за ефектна елегантност. Моделът делова риза „Класик“ в бяло е от памук с полиестер и еластан, така че ще се запази от намачкване през деня.

делова риза

Полите – класика и умерена дължина

За полите за делови дами е важно да не са прекалено къси, най-много до 5 сантиметра над коляното. Класическите модели са безпогрешният избор, като модела на Twelve O`clock черна пола „Класик“, от полиестер, вискоза и ликра. Сивото е друг универсален цвят, затова не пропускайте пола „Протокол“ в сиво, също от полиестер, вискоза и ликра и вталената къса пола „Секретарката на републиката“.

Вталена къса пола

Саката – определено незаменими за делови вид

В комбинация с панталон и пола сакото поставя силен делови акцент върху дамите. Тук и едноцветните, и раираните сака привличат погледа с елегантна сдържаност. Сакото „Секретарката на републиката“ от Twelve O`clock е решено в райе, с двойни филетки. Допълнете с пола „Секретарката на републиката“ от същата материя – и деловият ви костюм е готов. А моделът вталено черно сатенено сако „Сатенени крила“ ще привлече не само с кадифената мекота на сатена – реверите и закопчаването с телени копчета са акценти, които ще придадат индивидуалност на деловия ви тоалет.

http://twelveoclock.bg/collections/saka/products/product-97?variant=10602995523

Обувките

Класическият избор към бизнес тоалета е обувки на висок ток. Заедно с чанта в същия цвят ще допълните впечатлението. Тъй като чантите за документи и лаптопи са предимно в черно, а документите и лаптопът са задължителни в бизнес ежедневието, за предпочитане е да допълните с черни обувки.