Следете ни

Twelve O'clock » Офис облекло за жени » Най-добрите рокли в делови стил

Най-добрите рокли в делови стил

Деловият стил има своите ограничения. Сдържаността както в елементите на облеклото за дамски дрехи, така и с аксесоарите, е много важна. Преди официално събитие всяка жена има достатъчно време да обмисли тоалета, с който ще бъде, както и целия си вид, до най-малките подробности. За работното ежедневие няма толкова време, затова нека направим преглед на основните кройки на рокли, подходящи за елегантен вид.

 

Правата рокля

Това е класически силует, който на практика подхожда за всякакви случаи. Ако имате в гардероба си няколко прави рокли, ще можете да създавате различен имидж всеки ден, допълвайки ги с шалове, сака, а защо не и с дискретно бижу.

Много ефектна е роклята „Черна илюзия“, с горна част решена в черно и долна в бяло, с черна ивица над подгъва. Това е тоалет, който илюстрира още едно правило, което ще видите спазено в редица тоалети във всеки стилен бутик за рокли. Това е така нареченият колор блок ефект – съчетаване на черно или бяло с други цветове, за намаляване на цветния ефект, по-подходящ за неофициални и неделови тоалети.

 

 рокля „Черна илюзия“

 

 

Рокля тип риза

Както ризата, и роклята в стил риза е удобна и много носена като бизнес тоалет. В любимия ви онлайн магазин със сигурност ще намерите такъв тоалет. А тук ви препоръчваме рокля тип риза, с още едно решение в стил колор блок: комбинация на портокалово с черно. Това е роклята „Портокалов голф“. Черните акценти са поставени с яката и коланчето.

 

рокля „Портокалов голф“

 

А за любителките на синия цвят модна къща Twelve O’Clock е създала елегантната рокля в синьо „Небесен силует“ – в него яката има по-интересно решение, като обърнати малки ревери. Красотата на небесносиньото изпъква с черни аксесоари – шал, сако, чанта и обувки. Това е още едно подходящо допълнение към деловия ви гардероб.

 

 елегантна рокля в синьо „Небесен силует“

 

Роклята с разкроена пола, пола с плохи или на леки волани

Тази рокля е търсена заради удобството на движенията. Но тя дава възможност и за скриване на заобленостите от кръста надолу, а на прекалено слабите дами добавя обем. За жени с фигура обърнат триъгълник тази рокля е решение за уравновесяване на пропорциите в ширина.

За тези, които предпочитат умерена ширина на полата, предлагаме модела рокля „Гълъб“. Това е рокля със семпла кройка, красотата на която се крие в атрактивния сивогълъбов цвят. Ширината на полата се постига от плохите на предницата. Допълването с черен колан поставя акцент, с който можете да комбинирате и сакото или шал за носене също в черно с тази рокля.

 

Елегантна рокля от неопрен

 

Воланите, съвсем леко разкрояващи полата, също гарантират удобство, а и разнообразяват модела. Универсалният пастелен жълтозелен цвят на роклята „Волани“ се комбинира лесно с черни аксесоари, изчистен е, а същевременно воланите придават оригиналност на тоалета.

 

рокля „Волани“

 

 

Едно малко нетрадиционно решение – рокля със загръщане

Това е все по-популярен модел в предлаганите рокли онлайн за делови тоалети. V-образното деколте, което се получава при този модел, подчертава линията на шията. Важно е да не е дълбоко. А „разрязването“, което се постига с диагоналната линия на загръщането, издължава фигурата.

 

Изборът на силует – прав, с разширяваща се пола, със загръщане, класическо черно и бяло,  ненатрапващ се цвят, или колор блок за повече цветност – решението е ваше. Но в гардероба си трябва да имате поне 3-4 рокли за деловото ежедневие. Разнообразието е важно за дамското излъчване и самочувствие, включително и на работа.