Следете ни

Twelve O'clock » Офис облекло за жени » Облекло в делови стил
официално делово облекло за жени

Облекло в делови стил

Деловият стил е неразривна част от ежедневието на много дами. С делови дамски дрехи те внушават уважение и изпъкват с елегантност на работното място. Днешните делови дрехи за дамите вече не са в толкова строг стил, тъй като съвременните норми за делови тоалети са разчупени. Не само материите, но и моделите дават възможност на дамите да подчертаят своята индивидуалност и женственост на работното място.

 

Сакото като задължителен елемент на деловото дамско облекло

Днес едва ли ще се намери дама, която да няма поне няколко сака. Сакото е удобна дреха, която се свързва с деловия стил.

Класическото сако с дантелен акцент се превръща в бижуто на деловия гардероб. Облечете сатененото сако „Елеганца“ на модна къща Twelve O’Clock и блеснете със стил, с дантелените ревери.

 

сатененото сако „Елеганца“

 

Не можем да не споменем и модела класическо вталено сако „Секретарката на републиката“. Ефектността и удобството на сакото са не само в карираната материя, но и в семплия модел.

 

класическо вталено сако „Секретарката на републиката“

 

 

Полите – не само кройка „Молив“

Съвременното делово облекло не ограничава дамите само с кройка тип „Молив“. Изберете разкроена пола, съчетана с подходящо сако. Моделът разкроена пола „Класик“ ви предлага удобство с разкрояването, както и ефектна ширина, която се дължи на разкрояването. За оригиналност е добавена широка платка.

 

разкроена пола

 

Едноцветните материи не са задължителни

В днешната дамска мода вече не е задължително да постигнете делови вид само в едноцветно решен тоалет. Меланжът има своето място в деловия гардероб, много предпочитани са и решенията с каре. Ще намерите различни варианти при търсене на дрехи онлайн или при влизане в любимите бутици.

Полата „Черен меланж“ ще подчертае избора ви за съвременен делови вид, с меланжа и с високата талия.

 

вталена пола „Класик“

 

В полза на карето не е необходимо да казваме много. Ще посочим само, че модели като вталената къса пола „Секретарката на републиката“ и „Експрешън“ ще ви осигурят два варианта на облекло – с дискретното сиво каре на първия модел и с оригиналното решение за вмъкване на карето като платка във втория. Изберете според предпочитанията си.

вталената къса пола „Секретарката на републиката“

Ризите – неизменна част от деловия гардероб

Всяка дама има своите любими ризи. Дамските варианти на тази дреха, която при мъжете е без много разнообразие, са в безброй решения.

Удобството на ризите-боди привлича много дами. Бялата риза боди е много удобна и подходяща за съчетаване с пола и панталон. Препоръчваме ви модела риза боди „Плисе“. Той е решен в ретро стил, без да е претрупан.

 

риза боди „Плисе“

 

Жабото, особено в контрастен цвят, превръща строгата риза в романтична дреха. Изберете модела риза „Дантелено жабо“ – красотата на черната дантела на жабото контрастира красиво с бялото на материята на ризата. За допълнителна романтичност моделът има и буфан ръкави.

 

риза „Дантелено жабо“

 

Деловите рокли

Деловите и официални рокли се свързват с по-голяма дължина и с по-ефектни материи. Не е задължително в модела да се съчетаят и двете.

Ние сме привърженици на буклето, което превръща всяка рокля в уникално произведение на шивашкото изкуство. Моделът елегантна рокля „Сиво букле“ е семпъл, но блести с красотата на буклето.

 

елегантна рокля „Сиво букле“

 

Всеки бутик за рокли ще ви предложи интерпретация на „малка черна рокля“. В делова рокля „Вселена“ асиметричността с един ревер прави роклята истинско бижу.

 

делова рокля „Вселена“

 

Бъдете стилни и елегантни с модни делови дрехи

Съвременната мода предоставя много възможности за разнообразие в деловия гардероб. Моделите са удобни, оригинални с акцент, материя или дори нестандартно закопчаване с телени копчета. Изберете своите дрехи за делови тоалет от асортимента на Twelve O’Clock.