Следете ни

Twelve O'clock » Официални дамски облекла » Вечерни рокли за официални поводи

Вечерни рокли за официални поводи

Вечерната рокля е много повече от облекло. Тя е едно бижу, което е специално изработено за вас, приляга ви и ще ви представи в най-чаровна светлина. Това е и принципът на водещите световни дизайнери за модата във вечерните рокли за този сезон.

 

Вечерните рокли ще са предимно дълги

Нищо не превръща една дама толкова бързо в принцеса, както дългата рокля. Спускащите се до глезените меки дипли са като украшения, а когато добавите и дантелени елементи например, няма да са ви необходими много допълнителни аксесоари за завършване на тоалета.

 

Малката черна рокля остава неизменно бижу

Освен на променящите се модни тенденции заложете на неизменното бижу – класическата малка черна рокля. Ще бъдете ефектни със стил в модела вталена къса черна рокля на Twelve O’clock, “Ин и Ян“, с леки дантелени акценти в горната част.

Вталена къса черна рокля

 

Цветовете на вечерните рокли

Имате избор между тъмната гама от цветове и пастелната палитра. Това със сигурност ще ви предостави много възможности за избор. Не само дамите, придържащи се към класическата черна рокля, но и тези, чийто гардероб изобилства с тоалети в пастелни цветове, ще бъдат облагодетелствани.

Класическите черно и бяло са сигурни фаворити, и това е разбираемо, когато видите модела черна рокля на Twelve O’clock “Зебра“. Тази дълга черна рокля, с цепка от едната страна и изрязано V-образно деколте е стилна и изчистена.

черна рокля

Кралското синьо и червеното също са подходящи цветове. Роклята в кралско синьо или червено е за дамите, които искат да се откроят веднага с вечерна рокля в ярък цвят.

 

Материите

За да ви превърнат в принцеса и в кралица на вечерта, роклите трябва да са от впечатляващи с мекота и разкош материи. Коприната е неизменно на първо място, галеща с мекота и очарование. Дантелата и тюлът са други подходящи материи. Достатъчна е красотата им; не е необходимо моделът на вечерната рокля да е сложен, за да се получи уникален тоалет.

 

Флоралните мотиви

Флоралните мотиви ще придадат на вечерната рокля очарование и стил. Изборът на дългата рокля на Twelve O’clock “Сапфирени рози“ ще ви даде възможност да блеснете с модел на бяла рокля с една презрамка, с панделка върху нея, в бяло, със сапфирени на цвят рози.

вечерна рокля

Наборите, рязаната дантела, бродерията и камъните

Тези елементи са отдавна задължителни за модата на вечерните рокли. Наборите ще придадат фееричност на роклята – вижте рокля „Вечерен романс“ на Twelve O’clock с набори в горната част.

дълга рокля

Този сезон рязаната дантела ще е актуална. Като допълнение към семплата рокля тя ще я превърне в произведение на изкуството.

С елемент на бродерия можете да украсите различни елементи на роклята: платка, бордюр, деколте и др.

Ако харесвате декорации с камъни, този сезон ще бъдете облагодетелствани – колекциите от вечерни рокли включват модели, щедро обсипани с камъни.

 

Нестандартни комбинации – райе с дантела

За да сте уникални, неповторими, женствени и веднага открояващи се, изберете нестандартна комбинация. Едно предложение от този тип е моделът сексапилна рокля на Twelve O’clock „Червено райе“. Той ще ви грабне с ярката раирана материя, с вертикално решение в долната част и хоризонтално в горната, комбинирани с черни дантелени елементи.

сексапилна рокля