Следете ни

Twelve O'clock » Дамски рокли според случая » Изборът на вечерна рокля – индивидуално предизвикателство
вечерна рокля

Изборът на вечерна рокля – индивидуално предизвикателство

Да започнем с това, че изборът на вечерен тоалет е предизвикателство, тъй като трябва да подчертае качествата и чара ви по неповторим начин. Най-лесен изглежда този на вечерна рокля в класически стил, но както при този вид тоалети за вечерни мероприятия, така и при избор на по-романтична или по-предизвикателна рокля трябва да спазвате някои основни правила. Да, не е грешка и да се насочите към по-предизвикателен модел, ако това отговаря на личността ви и ще се чувствате добре като център на вниманието.

Строго класически стил

Това е най-лесният избор, ако не искате да поемате предизвикателство и да не се откроявате. Решената в класическа кройка рокля не открива части на тялото, не е с цепки и деколте, не е в ярък цвят. Най-добре е да изберете неутрален цвят – например бежов или сив. Но това не означава, че роклята няма да е комплимент за хубавата фигура.

дълга вечерна рокля

За аксесоари към рокля в строг стил изберете малки бижута, които да не контрастират със сдържаността на модела.

Роклята „Волани“ от Twelve O’Clock е в мек зелен нюанс, с леко разширяване в долната част с три волана. Подходяща е за носене с болеро или леко сако – черно сако и черни обувки и чанта ще я допълнят по ненатрапващ се начин.

Вечерна рокля „Волани“

Класическа дълга вечерна рокля

Роклята макси от мека материя е гаранция за изисканост, с дължина, която дава възможност за леки дипли на долната част. Класическите цветове за вечерен тоалет не са само черно и бяло, а и бежово, както и синьо, особено тъмносиньо.

Черният цвят е подходящ за закръглени дами, тъй като визуално издължава фигурата.

черна вечерна рокля

Коктейлната рокля

Това е рокля с дължина около коляното. Подходяща е, когато искате да акцентирате върху стройни крака, а моделите разрешават декорации и варианти, като пеплум, асиметричен подгъв, дантелен акцент.

Препоръчваме ви два варианта на модела коктейлна рокля „Ин и ян“ – в черно и в нежно лилаво. Красотата на тези модели е в дантеления акцент на деколтето, сдържан, но впечатляващ с асиметричното оформление

 

коктейлна рокля „Ин и ян“

 

 

Вечерният тоалет за романтични натури

Вие сте романтична душа? Това отива много на женската природа и очарова, особено противоположния пол. Изберете романтиката и във вечерния си тоалет.

Романтиката струи от пастелните цветове и от материи като дантела, шифон и коприна. Леките материи падат красиво, а допълненията към тоалета могат да бъдат набори, платки, жабо, солей и други акценти, напомнящи старите времена.

Съчетание на пастелен цвят и дантела ще намерите в модела вечерна рокля с черна дантела „Тъмна горчица“. Стилният цвят горчица, съчетан с черна дантелена платка в горната част, не само ви осигуряват нежно романтично излъчване. Ще се чувствате удобно и леко,  с ширина осигуряваща свобода на движенията.

 

вечерна рокля с черна дантела

 

 

А сега малко дързост при избора

Уместни ли са дръзките решения при вечерния тоалет. Определено да, когато дамата е с дързък и независим характер.

Заложете на по-нестандартно цветово решение, с което ще изпъкнете веднага. Червеното е изпитан цвят за тази цел. Изискаността, необходима за вечерния тоалет, ще постигнете с ефектен плат – дантела или ламе например. Но е важно да изберете цвят, който ви отива. Например червеното е подходящо за чернокоси дами, а розовото за блондинки.

Много популярни са комбинациите от дантела и плат в същия или в контрастен цвят. За малиново очарование изберете комбинацията от червена дантела и плат в същия малинов цвят – роклята „Малиново вино“.

 

червена вечерна рокля с дантела

 

 

Избор на цвета на тоалета – според цветотипа ви

Ако се колебаете какъв цвят да изберете, първо определете кои цветове се препоръчват за вашия цветотип.