Следете ни

Twelve O'clock » Официални дамски облекла » Основните компоненти на тоалета за коледните и новогодишните празненства
тоалет за празниците

Основните компоненти на тоалета за коледните и новогодишните празненства

Много се говори за официалните тоалети, техния блясък и великолепие. Ние от Twelve O’Clock искаме да ви предложим два компонента, които ще ви осигурят и удобство, и оригинален вид: единият е еластична талия, а другият пищна горна част на роклята, пищна блуза или сако.

 

Удобството на еластичната талия

Където и да празнувате, трапезата ще бъде богата. Тези празници са най-значимите, обикновено се споделят с близки и роднини. Всеки се старае да предложи вкусотии и специалитети, които няма да оставят никого равнодушен. Но ако талията на дрехата ви не е еластична, празничното облекло ще започне да ви стяга тази област. Затова, колкото и да ви се струва дребна, тази подробност е много важна. Еластичната талия на дрехата няма да ви притеснява, ще можете да се отдадете на достатъчно хапване и няма да пропуснете вкусотиите, приготвени от родители, роднини, а и от самите вас.

 

Пищната горница – задължителна за тоалета за празничните тържества

Обикновено полата или панталонът са семпли, дори и официалните. Така те са мултифункционални – можете да ги носите и в делник, и в празник. Комбинирайте ги с оригинална, богато украсена с набори и чупки, панделки, копчета, жабо, асиметрични компоненти или друг декоративен елемент горница – блуза или туника, и ще бъдете неотразими в празничната вечер.

 

Бялата блуза с декорации

Twelve O’Clock залага на класическия бял цвят на блузата, като я допълва с декорации, за да ви направи уникални. Първото ни предложение е ризата „Протокол“. С материята от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан, черната панделка, която е подвижна, и разкроената долна част това е горница, която ще придаде тържествен вид на всяка пола или панталон.

бяла риза

Буфан ръкавите на бялата риза „Дантелено жабо“ не са единствената кокетна декорация. Акцентите продължават с черните копчета и най-вече с черното дантелено жабо, с което ще изпъкнете и впечатлявате. Жабото на тази блуза от 50% памук, 25% полиестер и 25% еластан ще ви пренесе в стари времена, когато е било чест компонент на празничните тоалети.

риза с буфан ръкав

 

 

Черната блуза

Разгледайте модела ни риза „Tender” – решение в черно за кокетна официална риза, от шифон – 100% полиестер, и с оригинално вталяване с помощта на черни панделки.

Шифонена риза

 

 

Богатото разкрояване на ризата „Нощно небе“ от 90% памук и 10% полиестер ще ви грабне, както и декорацията с бяла панделка. Тази риза залага на класическата комбинация на черно с бяло. Разкроеният силует ще прикрие и по-пирок ханш.

 

Разкроена от талията риза

 

Червената блуза

Червеното е празничен цвят: с ризата „Червена панделка“ от 85% памук и 15% еластан ще бъдете наистина в празничен вид и настроение. Буфан ръкавите и разкошната панделка ще допринесат за привлекателния ви вид.

червена риза

 

Асиметричността – гаранция за оригинално сако

Със сакото „Импресия“ ще ви покажем колко ефектна е асиметрията. Асиметричното закопчаване и декоративното бие ще ви гарантират оригиналност и елегантност, на фона на карето от 85% вълна и 15% полиестер.

 

дамско сако