Следете ни

Twelve O'clock » Рокли за зимата » Модна рокля с три четвърти ръкави подходяща за зимата
Рокля с 3/4 ръкав

Модна рокля с три четвърти ръкави подходяща за зимата

И зиме, и лете дамите искат да са добре облечени. Не само елегантно, но и удобно в модерни дамски дрехи. С променения климат напоследък и лятото има студени периоди, и през зимата топлите дни са доста. Затова модата на рокли „катр сезон“ – четири сезона, е толкова разпространена. Тя включва къси и три четвърти ръкави. Днес ще се спрем на тоалетите с ръкави с три четвърти дължина, които са много подходящи за зимата.

 

Функционалността на ръкавите три четвърти

В топлите зимни дни, които понякога са толкова топли, колкото някои прохладни летни дни, роклята с три четвърти ръкав е много подходяща. Тя може да се носи и без сако или жилетка под палтото или якето.

 

Цветовете за зимните рокли

Вече е популярен и чест избор ярък или светъл цвят за зимна рокля. Светлите тонове разсейват мрачността на зимния ден, а през топлите и слънчеви зимни периоди хармонират със светлината на деня.

Остават най-търсени класическите черни рокли. Но само с един малък аксесоар или акцент на модела те се превръщат в бижута. А три четвъртият ръкав се комбинира много удобно и със сако. Ежедневният спортен фасон ще превърне роклята в удобна делова дреха, а официалното сако ще я преобрази в тоалет за излизане или посещение на официално мероприятие.

 

Бяло и черно – класическа комбинация за работа

Тази комбинация е безпогрешна за впечатление за деловитост в ежедневни рокли. Добавете нестандартно решение с вертикално комбиниране на двете половини, в бяло и в черно, и се облечете ефектно в рокля по тялото „Black and White”. Тази рокля от трико е много удобна и оригинална.

 

рокля по тялото „Black and White”

 

Райето в бяло и черно също е подходящ избор при купуване на дрехи онлайн. Ще бъдете неповторими в модела с райета, комбинирани във форма на Х. Деколтето на елегантната рокля „Х“ я прави подходяща и за официално събитие, а за ежедневието можете да го прикриете с шалче.

 

елегантната рокля

 

Кокетно решение е моделът черна рокля „Черен канон“. Полата на канони създава обем и удобство, а панделката на талията добавя женствен акцент. Това е чудесна рокля за млади дами. В случай че искате да избягате от класическата черна рокля и предпочитате наситена цветност, моделът на нашия бутик за рокли се предлага и в бордо.

 

черна рокля „Черен канон“

 

Черната рокля с дискретни декорации

Малката черна рокля с три четвърти ръкав се превръща в модел бижу с решението на Модна къща Twelve O’Clock – един ревер и коланче с камъни в асиметричния модел рокля „Вселена“. Еднакво подходяща и за ежедневно носене, и за официални мероприятия.

 

асиметричния модел рокля „Вселена“

 

Небесносиньо в навъсен зимен ден

Навъсеното небе няма да направи деня мрачен, когато изберете рокля в небесносин цвят. „Небесен силует“ – класическа рокля, с коланче с катарама и деколте с интересни малки ревери.

 

класическа рокля

 

Топъл ярък цвят за зимата

Изберете рокля от онлайн магазин в ярък цвят за настроение и топло излъчване. Стилната рокля „Бели крила“ е подходящ модел. Розовото е цвят, който отива особено на руси дами, но не само на тях. А допълнението с оригинален широк бял колан прави модела уникален.

 

Стилна рокля „Бели крила“

 

За официален случай веселата дантела на модела рокля със сатенена основа „Сладко от малини“ ще ви добави настроение. Дантелата е класически плат за официални рокли, а малиновото червено е цвят-комплимент и за чернокоси, и за руси, и за шатенки.

 

рокля със сатенена основа „Сладко от малини“