Следете ни

Twelve O'clock » Рокли за зимата » Рокля с дълъг ръкав – зимна колекция от модна къща Twelve O’Clock
зимна рокля с дълъг ръкав

Рокля с дълъг ръкав – зимна колекция от модна къща Twelve O’Clock

Зимата е сезонът, през който всяка дама изважда на преден план в гардероба си роклите с дълъг ръкав. Ако има нужда от подмяна на някои, е време да потърси рокли онлайн.

Няма друга дреха, която така да подчертава женствеността и да предлага толкова начини да създаде вашия индивидуален тоалет, с елементи и аксесоари по ваш избор.

 

Класическите цветове за зимата

Предпочитаните за зимата цветове са тъмните. Черно, сиво, кафяво, тъмносиньо преобладават и при роклите с дълъг ръкав. Тези цветове могат да бъдат освежени със светъл кожен колан, цветен цип – златист или сребрист, или друг цвят, ако е подходящо, както и с различни аксесоари.

 

Плетените рокли

Това е сезонът, прз който се купуват плетени ежедневни рокли. Препоръчваме ви модела рокля от еластично трико „Топло“ – вталена ефектна рокля, черна на цвят. Акцентът е поставен от златистия цип на гърба – много оригинално решение.

рокля от еластично трико „Топло“

Сивото плетиво също е много търсено и се намира почти във всеки бутик за рокли. Този цвят е характерен за студено навъсено утро. Плътната рокля с дълъг ръкав „Есенно утро“ е с вталена горна част и пола в А-силует. Класическата кройка се разнообразява от V- образното деколте, което можете да закриете с шалче в същия или контрастен цвят.

 

рокля с дълъг ръкав „Есенно утро“

 

Разкрояване, панделки, набори

Роклите с дълъг ръкав, основни дамски дрехи за студения сезон, изглеждат още по-привлекателни с леко разкрояване на полата, набор в талията или на ръкавите, панделки като акценти на деколтето или талията и други допълнения.

Ще ви хареса полата с форма на лале в модела рокля с дълъг ръкав „Кафява панделка“. Роклята е къса, можете да я носите и като туника.

 

Рокля с дълъг ръкав

 

Наборът на долната част може да е и по-изразен, тип балон. Вижте го в модела рокля от еластично плетиво „Зимно небе“. И тази рокля е плетена, деколтето е подчертано с бие, а долната част е не само с набор, но и разкроена.

 

рокля от еластично плетиво „Зимно небе“

 

Комбиниране на едноцветен и щампиран плат

Това е тенденция, предимно характерна за летните рокли, но и роклята с дълъг ръкав печели от такова съчетание. В модела елегантна рокля „Бели панделки“ ще ви хареса контрастът между тъмносинята пола и горната част от лек шифон с щампа на бели панделки на тъмносин фон.

 

елегантна рокля "Бели панделки“

 

Разчитайте на виненочервеното за ефектна рокля с дълъг ръкав

Виненият цвят отива на всички дами. Той е стилен и подходящ и за ежедневието, и за официално мероприятие.

От колекцията на модна къща Twelve O’Clock ви представяме модела зимна рокля „Мерло“, плетена рокля във винен цвят, с лодка деколте за подчертаване на индивидуалността на дизайна.

 

зимна рокля „Мерло“

 

Цветята в щампата за рокля с дълъг ръкав

Цветята обикновено се свързват с лятото. Но и през зимата те радват в модели на дамски рокли. Цветовете могат да бъдат студени, сиво-сини, в унисон с мъглите и студа на зимата, или огнено весели.

Такъв модел е трикотажната рокля „Ледени цветя“. Тя е с разкрояване на долната част, с комбинация на тъмносиньо трико и плетиво на щампа с цветя.

 

трикотажна рокля „Ледени цветя"

 

По-топъл е вторият вариант. Ще се уверите в това, когато видите роклята с принт „Огнени орхидеи“. Трикото е щампирано, а ръкавите са от розов тюл – едно нестандартно решение за оригинална визия.

 

роклята с принт „Огнени орхидеи“