Следете ни

Twelve O'clock » Рокли за лятото » Бяла рокля – актуални модели за лятото
рокля в бяло

Бяла рокля – актуални модели за лятото

Бялата рокля. Тя е ефектна не само за булка, а и при всякакви официални случаи. Имате ли в гардероба си рокля в универсалния черен цвят? Сигурно да. А бяла? Може би не. Много дами, които са закръглени, се опасяват, че бялото ще ги направи да изглеждат още по-пухкави. Но това не е правилно.

Бялото е универсален цвят, съчетава се страхотно с всякакви бижута, а с подходящата кройка белият тоалет ще бъде комплимент за фигурата ви. И така, да поговорим за белите рокли и как да изберете подходящия модел, нюанс на бялото, с какви декорации да допълните модела.

Роклята с макси дължина
Това е тоалет, който издължава фигурата. Не е необходимо долната част да е много разкроена, така роклята ще ви подхожда, дори да имате по-закръглена фигура. А за ефектен модел подберете елементи като паднали ръкави, дантелена платка, оригинално деколте. Ако ръцете ви са по-пълни в горната част, допълнете роклята с болеро. Болерото може да е леко, от дантела, така че леко да прикрива линията на ръцете.

 

дълга бяла рокля

 

Рокля с миди дължина и асиметричен подгъв
Асиметричният подгъв на роклята също я прави по-специална и затова по-официална. В зависимост от предпочитанията ви асиметрията може да е с малка разлика или да е по-силно изразена.

 

лятна бяла рокля

 

Оттенъците на бялото и кой от тях да предпочетете
Освен снежнобялото можете да изберете кремаво или жълтеникаво. Трябва да напомним, че снежнобялото подхожда на чернокоси дами с тен, а за дамите с бледа кожа е по-добре да изберат друг оттенък, например кремаво, което се съчетава много ефектно със златни бижута.

Препоръчваме ви кремавото решение на роклята „Солей“ от Twelve O’Clock, която е ефектно допълнена с дантелена платка. Платът пада меко и моделът е подходящ и за по-закръглени дами.
Седефеният оттенък е за дами с розов тен, но за тези със смугъл тен не се препоръчва, тъй като кожата им изглежда сивкава.

 

рокля от солей

 

Млечнобялото, което е със синкав оттенък, е подходящо за блондинки.
Много търсен е нюансът тип шампан, който е изискан и аристократичен, но той подхожда за дами с идеален тен и не е подходящ за тези, които са с бледа кожа.

 

Камъните и бродерията като декорации
Белият плат се съчетава много добре с декорации като камъни и бродерия – сребриста или златиста. Дори малка декорация поставя акцент върху официалния характер на бялата рокля, така че подберете това, което ви допада най-много. Съчетайте с чантичка от плата на роклята, също декорирана с камъни или бродерия.

 
бяла рокля с камъни

 

Бяло в съчетание с черно – все по-чест избор за вечерна рокля
Бяло и черно е класическо съчетание, особено за официални случаи. Можете да изберете единия или другия цвят като преобладаващ. Тук вече не говорим за изцяло бели рокли, но трябва да споменем и тази все по-налагаща се тенденция.

 

елегантна вталена рокля „Black and White”.
За дамите, които все пак предпочитат преобладаване на черния цвят, ще предложим модела на Twelve O’Clock “ елегантна вталена рокля „Black and White”. Бялата декорация е във формата на асиметрична вертикална платка, която завършва с бял ръкав. Асиметрията е решена оригинално и определено ще изпъкнете с този модел.