Следете ни

Twelve O'clock » Рокли за лятото » Роклите с А-силует са прохладни и подходящи за лятото
рокля с А-силует

Роклите с А-силует са прохладни и подходящи за лятото

Летата напоследък са горещи, иска ви се да си осигурите прохлада. Тогава се сещате за роклите – трябва да прегледате гардероба, да го допълните, за да сте подходящо облечени в жегите. Ние ви предлагаме да обновите гардероба си с поне една рокля с А-силует.

 

Материята и цветът

Памукът и коприната осигуряват най-голяма прохлада през лятото. Що се отнася до цвета, зависи от предпочитанията ви. Да напомним, че лилавото е цветът на тази година, така че можете да му отдадете дължимото внимание. А за лятото неизменните цветове, непривличащи слънчевата горещина, са бялото, бледорозовото, бледожълтото, бледолилавото. За по-весело настроение и самочувствие изберете рокля с А-кройка в ярък цвят – например алено.

За ваканция край морето моряшкото райе в тъмносиньо и бяло е много подходящо и свежо.

Интересно предложение от  е туниката рокля „Слънчево море“, която съчетава в себе си предимствата на лятанта туника и рокля едновременно – подходяща както за ежедневието, така и за плажа.

 

туниката рокля "Слънчево море"

 

Кройката на роклята е универсална и осигурява прохлада

Не само материята на роклята е важна за осигуряване на комфорт и хладина. Кройката също е важна. Разширяващата се надолу А-образна кройка ви гарантира проветряване и хладина. Умерено разкроеният А-силует е подходящ и за по-закръглени дами. А много слабите могат да изберат по-разкроена А-образна рокля.

 

За кои фигури е най-подходяща А-образната кройка

Това е най-подходящият модел за високи и слаби дами, у които ще създаде илюзия за обемност надолу.

При дами с фигура тип круша А-образният силует прикрива закръглените бедра и крака.

За дами с фигура тип обърнат триъгълник моделът е подходящ с възможността за уравновесяване на ширината на раменете и тясната долна част.

И за дами с правоъгълна конструкция, без ясно изразена талия, това е много подходящ силует, който ще прикрие този недостатък.

А за всички дами със закръглено коремче диплите на долната част ще прикрият заоблеността му с туника рокля „Черни рози“.

 

туника рокля за лятото

Деколтето

Деколтето може да бъде по врата, но за лятото е по-удобно да е по-изрязано. Освен с кръгло деколте А-моделите често предлагат и комбинация с V-образно деколте.

 

Ръкавите на А-образната рокля са подходящи за лятото

Почти винаги А-образната кройка се комбинира с къси ръкави, или с дължина 3/4 или 7/8. Често роклите с тази кройка са и без ръкави. А-силуетът рядко се комбинира с дълги ръкави. Ето още един плюс за избора на тази кройка за новата ви лятна рокля.

Предлагаме ви модела къса сатенена рокля „Алено слънце“, чийто състав е от 60% , полиестер и еластан. Това прави роклята прохладна и удобна за носене пред лятото.

 

рокля без ръкав

 

Варианти на А-образната кройка

Вариантите могат да бъдат разнообразни, за да ви предложат оригинални модели. Бъдете оригинални и неотразими с рокля с А-силует, с дантелена платка. Препоръчваме ви нежнорозовата рокля „Солей“ на Twelve O’Clock, с дантелена платка, меко падаща и подходяща и като ефектен официален тоалет.

 

розова рокля солей

 

Още едно решение с помощта на дантелата, но в малиново червено, е моделът разкроена рокля „Малиново вино“. И тук дантелата е в горната част, която преминава в дантелени 7/8 ръкави.

 

червена рокля с дантела

Добавете А-образна рокля към тоалетите си за лятната почивка

Лятото е сезон на почивки в горещи дестинации край морето. Значи не можете да не опаковате сред избраните за почивката тоалети поне една рокля с А-силует. Тя ще се съчетава еднакво добре и с джапанки и сандали през деня, и с официални летни обувки за вечерно мероприятие.