Следете ни

Twelve O'clock » Рокли за лятото » Рокли с презрамки за летните дни
рокля с тесни презрамки

Рокли с презрамки за летните дни

Лятото настъпва, с горещини, за които трябва да се подготвите с подходящи тоалети. Сега е времето на роклите с презрамки. Те са подходящи и за всеки ден през отпуската, и за излизане с приятелки, и за официални празненства.

 

 

Роклите с презрамки са актуални, заедно с ярките флорални десени

Какъв по-подходящ десен за лятото от принта на цветя и какъв по-подходящ модел на рокля за този сезон от роклята с презрамки. Моделът на Twelve O’Clock лятна рокля “Божури и макове“ грее с ярки червени цветя върху бял фон, с материя от 95% памук и 5% еластан. Освен презрамките вниманието привлича и асиметричното решение на долната част. Използвайте това, че презрамките са с кукички – можете и да ги кръстосате, за да разнообразите модела.

 

лятна рокля

 

Презрамките – широки, тесни, къси, дълги, кръстосани на гърба – имат важни функции

Според вида на фигурата можете да изберете тесни презрамки, ако сте слаби, или широки, ако ръцете ви са по-закръглени.

Рокля „Ин и Ян“ в лилаво или черно е с по-широки презрамки, комбинирана с дантела на деколтето. Вталената рокля от сатен с нестандартна визия е подходяща да я вземете със себе си по време на пътуване, тъй като няма да заема много място в куфара ви, а може да я използвате за официално или вечерно облекло, ако ви се налага.

 

рокля с широки презрамки

 

За плажа и за ежедневието през отпуската презрамките могат да бъдат кръстосани на гърба.

Предимството на презрамките при дамите с широки рамене е това, че подчертават бюста, а намаляват визуално ширината на раменете.

Комбинацията на презрамки и разширена надолу част при дамите с тесен ханш и широки рамене (така наречената фигура „обърнат триъгълник“) създава обем в областта на ханша. За подчертаване на бюста комбинирайте презрамките с по-дълбоко деколте.

 

 

Роклята с една презрамка

Много интересно решение е роклята с една презрамка. Освен асиметричността презрамката има и предимството, че поддържа горната част на роклята, което е за предпочитане пред роклята без презрамки – ако облечете рокля без презрамки, трябва да внимавате при движенията.

 

рокля с една презрамка

 

Слип роклята е отново на мода

Нека напомним какво е слип рокля. Тя е от сатен, с много тънки презрамки. През различни периоди е била на мода, а сега отново се завръща, за да ви предложи многофункционалност, лекота и удобство.

Как можете да я носите? Като официална рокля, разбира се. Както и в ежедневието. Удобна е за комбиниране – например върху тениска или блуза, за по-нестандартна и очарователна визия. Не заема много място в пътната чанта и непременно я включете в гардероба си за почивката.

 

слип рокля

 

Пола с презрамки? Да, от Twelve O’Clock!

Леката пола „Дъжд от пеперуди“ е от 100% полиестер. Може да се носи като рокля или комбинирана с блуза. Презрамката минава зад врата, а надолу от твърдия вграден колан полата пада на меки дипли.

 

рокля с гол гръб

 

Нямате рокля с презрамки, а имате ефирна пола за лятото? Допълнете я с блуза с презрамки.

 

бюстие за лятото

 

Блузата с презрамки може да допълни ефирната ви пола за впечатляваща визия. А още по-подходящи за дните на отдих и ваканции са потниците. Предлагаме ви оригинално решение от Twelve O’Clock – бюстието „Fit”. То е в универсален бял цвят, с една презрамка, минаваща зад врата. Материята, с 60% памук, 30% полиестер и 10% еластан, е много подходяща за лятото.

 

бюстие с една презрамка